reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Aga : wiemy że masz urlop dlatego dostajesz moje rozgrzeszenie :):):)

tak tak ja widziałam jak wygląda sol i dementuje jej wypowedź ściemnie was jak może :) pięknie wyglada no bo niby po kim KArola taka cudna wyrosła :):)?????

reklama
AGNIESZKA- witaj,dobrze,ze znalazlas czas choc na chwile:))mamy nadzieje,zee wypoczywasz i zadowolona jestes z wyprawy i z pogody u nas:))
Tak jak na razie jestem bardzo zadowolona:)
Jutro wybieram się na 8 do dentysty a potem na zakupy i ruszam w miasto popstrykać kilka fotek:)
W wolnych chwilach będę do was zaglądała:)
AGNIESZKA wybaczamy:tak::tak:
Wiem jak wygląda urlop w Polsce;-) Fajnie że pamiętasz o nas:-)

Dziękuję:)
Pozdrawiam!

agnieszka miłego urlopu,wypoczywaj:tak::-)
witam nową staraczkę kasiawie:tak:

a suwaczek wkleję,jak będę po wizycie u lekarza:tak:.brzusio mnie coś dzisiaj kłuje ,ciągnie itd.leżę już w łóżeczku;)

BIBINKA-doczytalas mojego posta????poprosimy o nowy ciążowy suwaczek i jak ostatnio mnie pytalaś co jeszcze bedziemy mialy ze soba wspolnego no to masz odpowiedz-mamy podobnych mężów-ale jajka:tak::-D:-D:-DAGNIESZKA- pamietaj ,ze mialas zaliczyc jeszcze wizyte u ginek...lec do męża

Ostatnia edycja:
ach czego się nie robi dla koleżanek z bb sol to zdjęcie jest specjalnie dla ciebie na odwage , gorzej być nie może, troche wstyd no ale poświęce sie tak wyglądam po pilingu :) tragedia :(:(:(:(:( aż sama musiałam sie upić :):):):)
Zobacz załącznik 228233

Aga to super :):):) coraz więcej osub nam tu przyśpiesza wiodze :):):) ze mną na czele :):)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
mama05 nadrabiałam partiami:tak:.no z tymi mężami to naprawdę jajka,he he:tak::-D.może jeszcze coś się znajdzie współnego,co?:-Djak teraz w pt zafasolkujesz to naprawdę:-D.o suwaczku pisałam parę postów wyżej,chyba nie wkleję,dopóki nie pójdę na wizytę do lekarza:tak:
sol wybieraj,wybieraj:-)
marylka szalejesz:tak::-)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry