reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
nika zobaczymy co będzie w nocy,mam nadzieję,że spokój:baffled:.po tym przeciwbólowym więcej na ucho nie narzekała,ale nie ma żartów i jutro idę do lekarza,tym bardziej,że mówi przez nos,pokasłuje,a miesiąc temu miała zapalenie płuc...

sol no wreszcie szalejesz!bardzo ładna z Was para,a mała przesłodka;)

reklama
WIOLKA- wstawiaj fotki,wstawiaj-ja juz nie mam sily wiec zaraz sie klade,ale jutro wstawie Wam fotki z wakacji z Grecji z zeszlego roku-choc tam to dopiero bylam wieloryb jak na mnie-no ale nie ma tak,ze tylko Marylka sie poswieci jak jutro tez pokaze,a co:tak::tak::happy2:

Bibinka: idz jutro do lekarza weź zwolnienie na małą ona szybko wyzdrowieje ty będziesz miała ją na oku i bedziesz spokojniejsza i odpoczniesz od pracy
mama05: no to jutro czekam na fotke ale gorzej już chyba nie można :):)

dobra kochane ja zmykam do juterka :):)

Widzisz Sol jak sie jedno zdjęcie wklei to reszta sama sie rwie żeby powklejać :):)

BIBINKA mam nadzieję że będzie dobrze i nic poważnego się z tego nie wykluje:tak: Dobrej nocki
SOL Karolina =super modelka:-) Pięknie wyglądałaś w dniu ślubu;-)
MAMA jaki wieloryb? Z ciebie?:blink:
MARYLKA tobie też dobrej nocki:tak:

Ostatnia edycja:
A ja siadam do pracy - opierdzielałam się cały dzień to teraz do roboty trzeba. Już mi niewiele zostało plików do utworzenia. Jeszcze tylko możliwość komentarzy i będzie w miarę ok. Zobaczymy co mój promotor powie. Boniu żeby mi się udało :-(

To był mój drugi ślub - kościelny - dużo wcześniej mieliśmy cywilny :-D

NIKA- to bylo rok temu,wiec Domis mial 1,5 roku i ja jeszcze widac bylo,ze uda i brzuch takie "ciazowe".zreszta jutro wstawie to same zobaczycie:))) SZAFIREK 83- czekalam na Ciebie,ale nie dam juz rady-wiedz,ze caly czas trzymam kciuki(&&&&&&&&&&) zebys w czwartek po usg byla spokojna,zeby nie byl konieczny zabieg lyzeczkowania i zebys n m-ac mogla rozpoczac na nowo starania.sciskam Cie.. dobranoc dziewczynki moje,laseczki kochane:))) karaluchy i buziak w czulko:));))

reklama
szafirek, przykro mi z powodu poronienia :( to musi byc ciezkie
dziekuje...no niestety ciezko o tym myslec,a jeszcze gorzej mowic...:baffled:

szafirek - ja pierwszą ciążę poroniłam w 13 tygodniu, kolejne w 7,9,8,6,7 tygodniach a teraz mam Karolę i choć czasami mi ciężko jak sobie przypomnę to potem patrzę na Karolę i wszelki ból znika.Zabieg miałam tylko za pierwszym razem - mało przyjemne.
:szok::szok::szok: ale ci wspolczuje!!masakre przeszlas!jestes bardzo silna kobieta!!podobno 7 jest szczesliwa!u ciebie sie sprawdzilo :tak:

SZAFIREK- ciesze sie ,ze moglam byc pomocna-jesli tylko moge to zawsze sluze rada i chetnie pomoge:tak::tak:i ze wsztstkich sil trzymam kciuki za czwartek,zeby na usg okazalo sie to co u mnie-czyli czysto w macicy:happy2:
dzieki :tak::-)

...a tu telefon M dzwoni a w telefonie spanikowany głos "jest M, jest może gdzieś w pobliżu?" No to poszłam M obudzić a tu słyszę w słuchawce - "przyjdziesz dzisiaj do pracy?"
hehe niezla historia!mam tylko nadzieje,ze pacjent przezyl...:sorry2:;-)

Balbinka - mój grzecznie zawsze czekał pod gabinetem - a jak się okazało w 6 tyg że słychać serduszko Karoli a ja go nie zawołałam to miał taki żal do mnie że szok - na kolejne wizyty wchodził ze mną do gabinetu :-D
moj tez koniecznie chcial ze mna wejsc do gab.zeby uslyszec serduszko,niestety zadne z nas go nie uslyszalo :-( ale dobrze,ze byl w tym momencie ze mna...poza tym wiem,ze nastepnym razem tez pojdzie ze mna :tak: i wtedy mam nadzieje,ze bedziemy tez plakac,ale tym razem ze szczescia!

Witam Was kobietki. Podczytuję po cichutku o czym piszecie i również mam nadzieję, że zostanę mamą 2011. Pozdrawiam...test owulacyjny pokazał, że mam dni płodne wiec zaczynam działać;-)))))))))))))))
:-) witamy.tez naleze do nowych straczek,choc w sumie starych,bo nie zalapalam sie na 2010 i stad jestem tutaj :tak:
hello!!!!!!!!!!!wpadałam do Was,ale nie wiem na jak długo.z uchem Ali cisza,mam nadzieję,że sie nie odezwie:tak:
Gratuluje 2 kreseczek!!!!!!

A ja siedze samiuteńka. mąż napisał mi sms'y bardzo przykre ale ma troche racji. Wczoraj mnie poniosło (wybuchowa jestem)...
Piekne pieski, mi amstaffy się podobają niektóre;-) Pozdrawiam
ja tam?juz pogodzeni??godzenie sie tez jest fajne ;-)

witajcie dziewczyny.
Chcialabym dołączyć do waszego wątku,w przyszłym miesiącu chciałabym rozpocząc staranka,nie ukrywam że mam nadzieje ze uda sie za pierwszym razem i że zostanę mamą styczniową 2011.Juz mam córke która ma 2,6 roku. Życzę wszystkim udanych starań :)
witam :-)

...ja bylam u kumpeli i wyszlam tak nagle to Jej telefonie ,ze nawet nie zdążylam Wam napisac...ale juz jestem i poczekam na SZAFIRKA.
jejku...ale mi milo sie zrobilo :sorry2::zawstydzona/y: na swoje usprawiedliwienie musze napisac,ze strasznie duzo skrobiecie i troche mi zajelo nadrobienie zaleglosci :tak: a przeciez musze wiedziec co u was slychac!

...ale jakos pomyslalam ze juz lepiej urodzic w styczniu niz w grudniu,głupie podejscie no ale cóż...
tez na poczatku staran tak sobie myslalam,ze chcialabym w tym czy w tamtym mesiacu urodzic...ale zycie szybko zweryfikowalo moje myslenie...najpierw wychodzily problemy jeden po drugim i z cyklu na cykl wiedzialam,ze bedzie trudno...potem zaczelam brac leki i jak w koncu sie udalo,to niestety nie na dlugo :-( teraz nie mysle o plci,ani o miesiacu porodu,byleby dzidzia byla zdrowa!!tylko tyle i az tyle!!

ja tez mam łoże 160 i nie wyobrażam sobie mniejszego,może nawet kiedyś 180 kupimy:szok:.mąż się śmieje,że musi mnie w łóżku grabiami szukać:-D
my mamy 160 i spimy na jednej polowce wtuleni w siebie i zazwyczaj na mojej stronie...czasami maz sie obraza (w zartach),ze to niesprawiedliwe,ze nie spimy na jego stronie,haha :-D

wrcoilam z pracy,posiedzialam w necie i jestem padnieta:baffled: wypadaloby jeszcze obiad na jutro do pracy ugotowac....

poza tym musze napisac,ze nezle z was laseczki!!

zdaje raport dnia,choc pewnie juz niekogo nie ma...ale pozdrawiam was babeczki!!

NIKA- to bylo rok temu,wiec Domis mial 1,5 roku i ja jeszcze widac bylo,ze uda i brzuch takie "ciazowe".zreszta jutro wstawie to same zobaczycie:))) SZAFIREK 83- czekalam na Ciebie,ale nie dam juz rady-wiedz,ze caly czas trzymam kciuki(&&&&&&&&&&) zebys w czwartek po usg byla spokojna,zeby nie byl konieczny zabieg lyzeczkowania i zebys n m-ac mogla rozpoczac na nowo starania.sciskam Cie.. dobranoc dziewczynki moje,laseczki kochane:))) karaluchy i buziak w czulko:));))
jestes kochana...:tak: bardzo mi milo sie zrobilo,ze o mnie pamietalas...ba!nawet czekalas na mnie!:-) buziaki

spadam wykombinowac jakis szybki obiad...
papa

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry