reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Sol no widzisz czasem i ja smaka zrobie :)
i znowu jestem troche flegmatyczna :( ale na szczęście nie tak bardzo jak wczoraj :) tak mi się zdaje przynajmniej :)
Kochane ja trzymam kciuki żebyśmy wszystkie w tym roku zafasolkowały i po kolei rodziły dzieci :):) jedna za drugą :) a co

reklama
MARYLA- ja tez nam wszystkim zycze fasolek i porodow jeden po drugim a co:tak::tak::-D:-D:-Dnasza BIBINKA pewnie z Alunią u pediatry-to znaczy z tego co pamietam to chyba na 11-mam nadzieje,ze z Ala juz lepiej ale ,ze Bibinka dostanie na Nia zwolnienie i bedzie mogla odpoczywac w domu i dopilnowac Ale.:tak:MARYLKA- czy dorzucilas cos jeszcze do kartonika?????:-):-)

Witam się poniedziałkowo
Balbina, bibinka, maryla, sol i nie wiem kto tam jeszcze :zawstydzona/y::zawstydzona/y: cudne zdjęcia :-):-):-)
Ja wstaję wg swojego postanowienia :-D:-D i dziś od 8:30 na nogach

Ostatnio edytowane przez moderatora:
mama, jeszcze nie. W grudniu zaczęliśmy się porządnie badać. w invimedzie chcą mieć już gotowe wyniki aby od razu przystąpić do działania. W grudniu miałam zły wynik w kierunku ureaplasmy i braliśmy antybiotyk. Trzeba było odczekać 6 tygodni i w zeszłym tygodniu powtórzyłam badanie. Nie wiem kiedy wynik będzie, mam nadzieję że również w tym tygodniu i że wszystko już będzie ok. W klinice, do której chodzę nie robią inseminacji, z tym pojedziemy właśnie do invimedu ze wszystkimi wynikami. Stąd tez potrzebna była "świeża" kontrola owulacji (dzisiaj po lewej stronie bardziej czuję kłucie).
Tylko właśnie - raz mi gin powiedziała, że z takim nasieniem jak ma mój M to radzi od razu in vitro. A ostatnio mówiła żeby spróbować z inseminacją i już sama nie wiem :-/ Wiem, że jest mała skuteczność (ponoć 15-25%). Ja biorę pod uwagę, że może się nie udać, ale mój M będzie sobie zaraz wkręcał krzywą korbę, że się nie powiodło przez jego słabe plemniczki :-/
No nic, najpierw moje wyniki, później konsultacja i zobaczymy co powie specjalista w tej dziedzinie ;)

a tak w ogóle to powinnam się wziąć do mycia okien, ale nie zdążę dzisiaj, 18 okien to nie lada wyzwanie ;)

pysia i jak? zadzwoniłaś? :-)

Balbinka, tak i masakra. Jednak się nie myliłam, że będzie źle, bo faktycznie tak było :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: Dobrze, że Mój przy mnie był, bo mi później łzy poleciały z tych nerwów i miałam się do kogo przytulić chociaż.
Balbinko, dzięki za porady :* Ludzie potrafią być naprawdę bezczelni. Ale fajne masz zdjęcia z tym psiakiem. Laska z Ciebie jak ta lala :tak::tak::tak:
Maryla, a Ty masz buźkę nastolatki :)
Bibinka, cudna z Was para, a córcia ślicznota mała :-):-)
Sol, śliczne zdjęcia ślubne. To był cywilny? Córa strasznie podobna do Ciebie :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: Cudo

BALBINKA- no to troche macie biegania,ale czego sie nie robi...;-)w takim razie czekamy na wiesci od Ciebie i mam nadzieje,ze to beda takie wiesci jak byc powinny:tak:ja mam w domu 9 okien i na necie kupilam taka fajna ściereczke do mycia okien bez smug i teraz mycie to pestka:tak::-D:-D CHOC 18 to bardzo duzo-mieszkasz w duuuuuuzym domu:-) PYSIA- Ty sie wczoraj wieczorem nie odezwalas to moze teraz wkleisz swoja fotke:tak::tak:MARYLKA- badz dzielna bo co bedziesz kupowac jak juz bedziesz w ciazy jak teraz tyle uzbierasz:shocked2::happy2:

Ostatnia edycja:
Mama, a cóż to za magiczna ściereczka do mycia okien? :-):-)
fotę zaraz dam ale na chwilę i szybko ją usunę :]

reklama
MARYLKA- pamietasz jeszcze nasza ASIUASIU1?????? Ma ślub za 2 dni :))))) zlecialo co??weszlam na zamkniety poszukac w kontaktach czy ma podany nr telefonu ,ale nie ma-chcialam Je sms'ka napisac,no coz mam nadzieje,ze sie odezwie po slubie!! napisalam dzis sms'a do Agus Kuli bo tez juz sie dluuuuuugo nie odzywa-zobaczymy,moze sobie o nas przypomni-chyba,ze budowa Ja pochlonela...PYSIA- taka sciereczka ktora nie potrzebuje zadnych detergentow,tylko maczysz w goracej wodzie ,wykrecasz mocno i myjesz-super sprawa i jaka oszczednosc-sciereczka kosztowala 50 zl a mam ja juz ponad 2 lata...

Ostatnia edycja:
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry