reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
mama05: przepraszam ale zapomniałm odpisac na tego posta, choc oczywiście go przeczytałam, tak pamiętam naszą Asiulke pewno ma duzo pracy a teraz to w wirze przygotowań jest , ech kiedy to było :):):) dobrze że wziełaś się za nasze babeczki :) może szypciej wrócą :):)

zapmarta ja mam teraz brąz :), fajnie że do nas wróciłaś :):) dawno Cie nie było tęskniłyśmy

pysia: dzielna kobieta z Ciebie

reklama
ZAPMARTA- no witam Cie w koncu Slonko nasze zapracowane:tak::-D:-Dczekamy na Twoja fotke i dziekuje dardzo za mile slowa o mojej rodzince:-)PYSIA- to dokladnie ta sciereczka ktorej link podalas:tak::tak::tak::tak:polecam!!! BALBINKA- poszukaj kilka postow wczesniej-Pysia podala link i naprawde warto zamowic a jeszcze jak masz tyle okien:tak: PYSIA- czekamy i czekamy...gdzie to zdjecie:cool2:ZAPMARTA- a moze Karol co przezywa co sie w dzien wydarzylo skoro sie az tak nie budzil albo zabki-na dwoje babka wrozyla -jak mowi moj gin w roznych sprawach:tak::-D:-Da najwazniejsze,ze w pracy na prosta wychodzisz to bedziesz o nas czesciej zagladac bo do Ciebie tez na zamknietym szukalam dzis telefonu ale jest tylko Twoj email...takze,dobrze ze sie odezwalas:-DWIOLKA- co z Toba kochana-na spacerze jestes czy jak???czekamy tu na Ciebie.

napiszcie mi jak wkleić zdjecie do albumu albo czy da się wykasować zdjęcie wstawione na forum tutaj?

pysia nie ma zielonego pjecia czy mozna wykasowac zdjecie jak wkleisz na watek , a do albumu to wchodzisz w galeria- moj album- stwoz nowy album- dodaj pliki- pobierz z komputera- a dalej nie pamietam:-p

mama05 zobaczy tym razem jest ok z suwaczkiem poruszyl sie:-)jednak nie jestem taka glupia na jaka wygladam:-p:-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
pysia ja nie wiem jak sie wrzuca foty do albumu, ale ja z fotkami robie tak - ImageShack® - Online Media Hosting - tam ładujesz fotkę (tylko, żeby nie miała gigantycznych rozmiarów), jak się załaduje kopiujesz bezpośredni link i tu wklejasz :) pamiętaj, że z przodu tego linka musisz dopisać
i gotowe ;)

dziewczyno! Właśnie tak sobie Ciebie wyobrażałam :))))))))))))))))) I kapciochy boskie - ja mam podobne, tylko że pieski hahahahaha laska z Ciebie, ze ho ho :)

Wiolka i mama, dzięki dzięki :-D:-D:-D na brak włosów fakt, nie narzekam, mam ich burzę :-D:-D:-D
Balbinka
, czemu sobie mnie tak wyobrażałaś? :P

W pracy to mnie zawsze ścigali:"zwiąż włosy" :-D:-D co bym ich nie straciła
to już wiecie z kim piszecie :-):-)
Wiolka, nie pisz głupotek. Z Ciebie laska też i ślicznota i nie ma żadnych zamian :]

mama05 zobaczy tym razem jest ok z suwaczkiem poruszyl sie:-)jednak nie jestem taka glupia na jaka wygladam:-p:-)
WIOLKA- no wlasnie widzi,ze suwaczek "pracuje"-świetnie :tak:i kobieto- NIE PISZ NAM TU ,ZE JESTEŚ...:no::no:wiecej wiary w siebie:tak:ojej u mnie slonko wychodzi-niemozliwe:dry:ostatnio jest wszedzie tylko nie w Wielkopolsce a tu prosze...ciekawe na jak dlugo-pranie mam na ogrodzie zawsze to szybciej wyschnie:tak:

reklama
Mama, u mnie już słoneczko od rana świeci :-D:-D:-D Tak się ciesze, że w końcu wiosna, że śniegu nie ma, że już od rana słoneczko. To tak optymistycznie nastraja :-):-)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry