reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Balbinka, to spokojnie możesz otworzyć warzywniak z takimi warzywkami :tak::tak::tak:
No już patrzyłam w googlach na to warzywko. ;-);-)
Margolcia cudna fota :tak::tak:
MAryla, dzięki za takie komplementy ;-);-);-) Jak to nie umiesz sobie powiększyć? Przy każdym zdjęciu jest taka opcja :tak::tak:

reklama
margolcia ale slicznie wygladalas w dniu slubu, normalnie promienialas. sliczna buzka. no wlasnie dziewczyny tak jak pisala balbinkqa iwcej fotek dawac:-)

maryla trzymam kciuki :tak: Ale zobaczysz, słoneczko wyszło, ludzie będa zaraz walić drzwiami i czystymi oknami :-D
Pogoda ma duzy wpływ. jak jest brzydko to ludzie wola siedzieć w domu, maja podły nastrój a tak, zobaczysz że będziesz musiała niedługo zatrudnić pomoc, czego Ci z całego serca życzę :-)

a warzywka tak, uwielbiam przy nich robić i je jeść :cool2: Mój M w ogrodzie za to kosi trawę i zajmuje sie wszystkimi drzewkami. a ma tego sporo, bo nasz ogródeczek ma ponad pół hektara ;-)
W zasadzie brakuje nam tylko owocujacej gruszy. Kupilismy w zeszłym roku małe drzewko, ale kiedy zacznie solidnie owocować :cool:
Myślałam zeby z działek, które sa likwidowane przetransportowac takie dojrzałe drzewko, tylko czym je przewieźć :szok:

Ja też chyba pomału lecę.
Do gina na 13:15, muszę się wypindrzyć. Moja mamuśka zamiast bawić wnuczki to wykorzystuje okazje i sobie pojechała w pizdu, nawet nic o tym mi nie mówiąc i siedzę z dziećmi. A mała zaczyna marudzić, a ja muszę się wypindrzyć

Dobrze, że ostatnio więcej mnie w domu nie ma jak jestem :-D:-D i tak po pracy znów nie wrócę do domu aż do jutra w nocy hie hie :cool2::cool2::cool2::cool2:

reklama
pysia ty to sie masz z tą matką faktycznie
znowu dziś jestem skapciała ale to przez ta pogode pewno bo znowu się jakoś chmurzy :(:( brrr a wiecie że mój kamil miał kiedyś włosy do ramion :):) naszczeście to było bardzo dawno :)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry