reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
pysia a no nie wiem :) jakoś przed oczami miałam szczupłą dziewczynę ze ślicznymi kręconymi włosami :)
ja zawsze chciałam mieć kręcone gęste włosy, a rzeczywistość jest zupełnie inna, niestety ;) Mam nadzieję, że jak będę w ciąży to mi wszystkie nie wypadną hahaha
Dobrze, że już wiosna i niebawem obsieję swoje grządki warzywami. Mam na to ogromną fazę, nie ma chyba warzywa, które u mnie nie rośnie. W zeszłym roku hitem u nas były patisony. Narobiłam słoików i do tej pory pełno tego zalega na regałach :)

reklama
Balbinka, a co to są patisony czy jak to się pisze :confused::confused: ;-);-) Fajnie, fajnie, ze podobają Ci się moje włosy. Ja je sama uwielbiam po prostu i nigdy ich nie obetnę. Miałam obcinane chyba jakieś 4 lata temu i miałam do ramion a teraz tak mi urosły, że ho ho :-):-):-)
A ja mam narazie czas dla siebie, mam tu dzieci brata - malutką i trochę starszego, mała w wózku siedzi grzecznie a braciszek ją zabawia :-):-) a ja patrzę w kompa, a po 12ej wybywam z domu

Ja jak zamieszkam po ślubie ze swoim to warzyw nie będę mieć ale mam pewne zamiary co do słoiczków. Strasznie lubię buraczki z czosnkiem, czy chrzanem. No i koniecznie muszę mieć korniszony, kiszone i ewentualnie w zalewie musztardowej. Pychota. I będę musiała wtedy porobić sobie parę słoiczków dla nas

Ostatnio edytowane przez moderatora:
a u mnie dzis chmury i tak ogolnie jakos nie ladnie.w ogole wczoraj wieczorem sie tak do bani czulam, glowa mnie bolala,mdlilo mnie, krecilo sie w glowie, moj M stwierdzil ze mam isc test kupic bo jak on to powiedzial,, wiesz z hujem i pradem nie ma zartow":-)

MOJE DROGIE- lece troche z Domisiem na spacer bo niewiadomo jak dlugo bedzie to slonko.takze ubieramy sie i zajrze jak wrocimy-Malemu obrze zrobi spacer przed drzemka:tak::-Da i ja kosci rozprostuje:tak:przed 12 pewnie wroce wiec -do napisania.

Wiolka, fajny ten Twój mężulo :-D:-D:-D
Ja dziś do tego gina jak pisałam wcześniej, później migiem do pracy, a po pracy znów razem :-D:-D:-D :-):-)
I przesyłam troszkę słoneczka 388..gif

Mama, miłego spacerku z synusiem :-):-)

Witam w ten słoneczny dzień. Nareszcie słońce, ciepło, a ja za mycie okien się muszę wziąć , od jutra to nie poskacze po krzesłach :) znowu zabieg na stopę,masakra już się boje znieczulenia :(
Po zdjęciach widzę , że bardzo fajne z was dziewczyny!!! A marylka wiem coś o wyglądzie po "pilingu", ja miałam 2 lata temu zabieg po któym wyglądałam jakby mi ktoś przypaloną pieluchę tetrową odbił na twarzy :):) Jak mi się uda to wkleję też jakieś moje zdjęcie. Pozdrowionka

Maryla, widziałaś już mnie jak dodalam fotę? A skoro po peelingu wyglądałaś jak wyglądałaś to widocznie był nieodpowiedni dla Ciebie.

pysia wpisz w google - PATISON. to takie bardzo smaczne warzywko z tej samej rodziny co ogórasy, nawet podobnie smakuja tylko sa delikatniejsze :) rosną jak szalone i zbiera sie je dosłownie co 2-3 dni. Tak jak ogórki kwitna najpierw na żółto, ale sama roślinka jest olbrzymia i trzeba rozsiewac w wiekszych odległościach. Malutkie patisonki zrobiłam tak jak sie robi ogórki konserwowe i sa pyszne! Zrobilismy z M też sałatki - ogórek + patison + cebulka + marchewka. Ponoć mozna też ukisić, w tym roku spróbuję. a w sklepie mozna je dostać, napewno sa w kazdym markecie ;)
Ogorasy to u nas tez podstawa - kiszone, konserwowe, musztardziaki ummmm zaraz chyba polece po jeden słoik.
a tak poza tym mozna u mnie znaleźć ogrom pomidorów, sałatę, rzodkiewki, fasolkę, szpinak, kalarepkę, kapustę (ktora później M kisi), seler, marchewki, pietruszka, koperek, pyszny groszek, bób, cebula, czosnek, por, kalafiorek... Pewnie jeszcze cos pominęłam ;)
Juz niebawem zacznę rozsiewać wszystko, nie moge sie doczekać.... :)

reklama
pysia nie umiem Cie powiększyć ale i tak super że widze :):):)masz takie włosy jak moja mama tylko ona koka robi a ma do pasa ciemne i kręcone :) już wiem jak wygląda nasz rajdowiec :):) super zdjątko i ty super chudzinka

Balbinka widze że z Ciebie taki zapalony ogrodnik jak z mojej mamy :):):)

kurcze wiem że się powtarzam ale kochane potrzymajcie troche kciuki za mój utarg bo ja tu nawet okna już szybko umyłam a klientów jak nie było tak nie ma :(:(:(

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry