reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
pysia, no widzisz, tym bardziej nie powinnaś mieć wyrzutów sumienia. Skoro ktoś nie próbuje nawet zrozumieć Twojej sytuacji i postępuje w ten sposób, to trzeba trzymać odpowiedni dystans do takich ludzi ;) A Ty masz kolejne życiowe doświadczenie, następnym razem powiedzenie "NIE" przyjdzie Ci łatwiej ;)
I pamiętaj - co Cie nie zabije, to Cię wzmocni (czy jakoś tak ;) ).

Mykam jakieś śniadanko zmontować, bo w brzuchu mi burczy :-/

a co to za ściereczka :szok: zdradź tajemnice mycia okien :cool2: jadę dzisiaj do miasta, to może wpadnę do jakiegoś marketu i kupie takich na zapas hahahaha

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Balbinka, dokładnie :-):-) Cieszę się, że się jej sprzeciwiłam :-):-):-) Wiesz co powiedziałam? Że nie będe się dokładać do prezentu, bo my sobie prezentów nie robimy i dla mnie ważna jest pamięć o kimś i życzenia a nie prezent. :-D:-D
A ona na to:"a co ja na to mamie powiem?" a ja mowię:"słyszałam, że to miała być niespodzianka?" :sorry2::sorry2: Zatkało ją trochę. I coś tam, że gadała z mamą na ten temat. A ja mówię, że i tak mam zaległy prezent dla mamy i tak jej coś kupimy. Dodałam, że sis moja tez dokładać się nie będzie... I ona do mnie, że to nic, że mam zaległy prezent z innej okazji, że mogę się dołożyć, a ja że nie.
A ona na koniec:"nie spodziewałam się tego po Tobie" :-D:-D:-D:-D:-D:-D
Co najmniej, jakbym do niej z nożem startowała. Dygałam ale cieszę się cholernie, że odmówiłam, bo jakbym nie odmówiła to by było ok, a tak to pokazałam co potrafię i tyle. A najlepsze, że dzwoniła też do bratowej i żadna z nas trzech się nie dołoży. I ciotka mówiła, że ja się wypięlam d*** :-):-):-)

mama
, a ta ściereczka to taka mniej wiecej? http://www.allegro.pl/item936095203_czyscik_act_do_mycia_okien_przesylka_gratis.html

mama05: no ja na razie nie kupuje, tylko jednego pajaca kupiłam jak narazie :)

pysia: a mówiłam rozłącz się , no ale dobrze że masz to już z głowy :)
pysia no mam twarz jak nastolatka-taką zapryszczałą :):):):):):):):)

kurcze ja też musze okna w sklepie umyć :(:(:(

Pysia, super to załatwiłaś! Następnym razem jak ciotka będzie coś chciała od Ciebie, to może większy szacunek będzie miała do Ciebie :)

Maryla, nie ja jestem mądrzejsza i się nie rozłączyłam, bo by wywnioskowała, że się boję albo coś :-p:-p
hie hie. Ale wredota. Masakra. Nie gadaj głupot - zdjecia naprawdę cudne.
Balbinka, dokładnie. A wczoraj taka wściekła chodziłam, że szok :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: Brrr... no ale jestem z siebie dumna, że zadzwoniłam. A to teraz dopiero będzie obrażona. A mi to ''lotto, zwiso i powiewo'' :-D:-D:-D:-D A mamie chodziło chyba o taką ściereczkę jak podałam linka. Kosztuje 50zł i tylko wody potrzeba. Super. A ja będę mieć okien 3 i 2 balkonowe

MARYLKA- pamietasz jeszcze nasza ASIUASIU1?????? Ma ślub za 2 dni :))))) zlecialo co??weszlam na zamkniety poszukac w kontaktach czy ma podany nr telefonu ,ale nie ma-chcialam Je sms'ka napisac,no coz mam nadzieje,ze sie odezwie po slubie!! napisalam dzis sms'a do Agus Kuli bo tez juz sie dluuuuuugo nie odzywa-zobaczymy,moze sobie o nas przypomni-chyba,ze budowa Ja pochlonela...PYSIA- taka sciereczka ktora nie potrzebuje zadnych detergentow,tylko maczysz w goracej wodzie ,wykrecasz mocno i myjesz-super sprawa i jaka oszczednosc-sciereczka kosztowala 50 zl a mam ja juz ponad 2 lata...
BALBINKA- to taka z mikrofibry

ooooo w takim razie wypróbuję :)
Dzisiaj normalnie sie czuje tak, jakby mnie grypsko jakieś brało. Zimno mi, oczy mnie bolą... Ale może to od tego, ze niewyspana jestem i wczoraj sobie trochę popłakałam. Zrobię sobie za godzinkę kąpiel z pianką i wymoczę się troszkę, może mi przejdzie :-/

Witam się i ja :)))

Przede wszystkim pooglądałam sobie galerię zdjęć jaką wczoraj zafundowałyście i laski z was, że hoho:tak::tak::tak:
Witam nowe staraczki.
Ja jestem jakaś "niewyraźna" biorę leki i zobaczymy czy się coś rozwinie czy nie. Karol budzi się w nocy po 5-6razy (chyba z Iwonką się zgadali), nie wiem czy kolejne zęby czy inny czort. Ja już śpię tak czujnie, że słyszę nawet jak smoka wypluwa. Przynajmniej ominie mnie na nowo przyzwyczajanie się do nocnego wstawania do drugiego maleństwa.
W pracy mam mały *****, więc nadrabiam i pomału wychodzę na prostą i już mnie widać, a nie tylko same papiery papiery.
Balbinka, będzie dobrze, najważniejsze, że uruchomiliście całą procedurę.
Bibinka, czekamy na suwaczek, a przede wszystkim na dobre wieści 1 kwietnia (kochana, ale laska z Ciebie, już wiadomo po kim Alunia taka ładna ).
Sol Ciebie sobie inaczej wyobrażałam, a widzę, że wyglądasz jak starsza siostra Karoli.:-)
Maryla, jaki ty masz kolor włosów teraz, bo na jednych zdjęciach blond, a na drugich brąz.
Mama05, rodzinka jak z żurnala:-), możecie dorabiać do katalogów. Wszyscy uśmiechnięci i tacy pogodni.
Agnieszka, cieszę się, że się relaksujesz kochana. Nie ma to jak urlop. A co do waszej decyzji to w 100%popieram.
nika, szkoda, że wieczorkiem zaglądasz, bo ja wieczorkiem to oczy na zapałki już mam i co włączę kompa, to zasypiam w moment.
a o Asi też myślałam ostatnio, myślę, że wpadła w wir pracy i staranka przełożą troszkę, a może się mylę. Mam nadzieję, że się odezwie niebawem.
Agus kula też nie zagląda..., sergeeva też. Co jest kobitki ????
mama99, jak się czujesz, znalazłaś gina, czy narazie wszystko zostaje w rodzinie ???;-)
pysia, nie stresuj się, odpuść... złość piękności szkodzi.
Pyzunia ja czekam tylko na dobre wieści od Ciebie, czy postanowiłaś skonsultować się jeszcze u innego lekarza ???

ale się rozpisałam... dopiję herbatkę i borę się za robotę. Na razie

reklama
witam:-)
dziewczyny szalejecie z tym pisaniem ze ciezko was dogonic
zapmarta moze sie zamienili bo Iwonka wczoraj zasnela o 21 wstala o 8.20 i obudzila sie raz:-D
m8ialam wam pododisywac ale zanim przeczytalam wszystko to zapomnialam co mialam napisac:-p

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry