Witam się i ja

))
Przede wszystkim pooglądałam sobie galerię zdjęć jaką wczoraj zafundowałyście i laski z was, że hoho

Witam nowe staraczki.
Ja jestem jakaś "niewyraźna" biorę leki i zobaczymy czy się coś rozwinie czy nie. Karol budzi się w nocy po 5-6razy (chyba z Iwonką się zgadali), nie wiem czy kolejne zęby czy inny czort. Ja już śpię tak czujnie, że słyszę nawet jak smoka wypluwa. Przynajmniej ominie mnie na nowo przyzwyczajanie się do nocnego wstawania do drugiego maleństwa.
W pracy mam mały *****, więc nadrabiam i pomału wychodzę na prostą i już mnie widać, a nie tylko same papiery papiery.
Balbinka, będzie dobrze, najważniejsze, że uruchomiliście całą procedurę.
Bibinka, czekamy na suwaczek, a przede wszystkim na dobre wieści 1 kwietnia (kochana, ale laska z Ciebie, już wiadomo po kim Alunia taka ładna ).
Sol Ciebie sobie inaczej wyobrażałam, a widzę, że wyglądasz jak starsza siostra Karoli.:-)
Maryla, jaki ty masz kolor włosów teraz, bo na jednych zdjęciach blond, a na drugich brąz.
Mama05, rodzinka jak z żurnala:-), możecie dorabiać do katalogów. Wszyscy uśmiechnięci i tacy pogodni.
Agnieszka, cieszę się, że się relaksujesz kochana. Nie ma to jak urlop. A co do waszej decyzji to w 100%popieram.
nika, szkoda, że wieczorkiem zaglądasz, bo ja wieczorkiem to oczy na zapałki już mam i co włączę kompa, to zasypiam w moment.
a o
Asi też myślałam ostatnio, myślę, że wpadła w wir pracy i staranka przełożą troszkę, a może się mylę. Mam nadzieję, że się odezwie niebawem.
Agus kula też nie zagląda...,
sergeeva też. Co jest kobitki ????
mama99, jak się czujesz, znalazłaś gina, czy narazie wszystko zostaje w rodzinie ???;-)
pysia, nie stresuj się, odpuść... złość piękności szkodzi.
Pyzunia ja czekam tylko na dobre wieści od Ciebie, czy postanowiłaś skonsultować się jeszcze u innego lekarza ???
ale się rozpisałam... dopiję herbatkę i borę się za robotę. Na razie