S
Sol
Gość
Szafirek - mam nadzieję ze teraz nie będzie kolejnej siódemki 
A pacjent zmarł ale odratowali babeczkę. Tyle że przez paręnaście minut jakby to.. no martwa była
Już chyba znieczulicę w tej kwestii złapałam jak mąż. Po jakimś czasie przestaje człowiek reagować. Po za tym w tej kwestii mam wytrzymały żołądek.
Kiedyś dawno temu mój brat cioteczny rąbał drewno na działce i ześlizgnęła mu się siekiera. Moja ciotka zemdlała, siostry się pożygały a ja z babcią - pielęgniarką musiałyśmy zebrać nogę Pawła do kupy - na szczęście nie przeciął mięśni łydki ale kość poszła cała. Pogotowie go zabrało prawie pół godziny później bo to na totalnym zapupiu jest. Noga odratowana ale jazda była że hej. Potem jak jeździliśmy gdziekolwiek czy to ze znajomymi czy z rodzinką - zawsze ja miałam apteczkę ze sobą i ratowałam sytuacje. Albo jak jeździłyśmy z kumpelą na rolkach i zdarła sobie skórę z całego kolana - a ja na alejkach otworzyłam plecak, dałam jej kijeczka w zęby, jodynka, gaza aseptyczna i jazda
O mało mi dziewczę nie zemdlało ale nawet śladu nie zostało potem
Chciałam iść na pielęgniarstwo ale przez problemy w szkole się nie dostałam, a potem odpuściłam. Juz chyba nie miałam siły walczyć. Więc jestem technikiem farmacji a niedługo inżynierem informatyki. Śmiesznie się czasem w życiu układa. 

A pacjent zmarł ale odratowali babeczkę. Tyle że przez paręnaście minut jakby to.. no martwa była
Już chyba znieczulicę w tej kwestii złapałam jak mąż. Po jakimś czasie przestaje człowiek reagować. Po za tym w tej kwestii mam wytrzymały żołądek. Kiedyś dawno temu mój brat cioteczny rąbał drewno na działce i ześlizgnęła mu się siekiera. Moja ciotka zemdlała, siostry się pożygały a ja z babcią - pielęgniarką musiałyśmy zebrać nogę Pawła do kupy - na szczęście nie przeciął mięśni łydki ale kość poszła cała. Pogotowie go zabrało prawie pół godziny później bo to na totalnym zapupiu jest. Noga odratowana ale jazda była że hej. Potem jak jeździliśmy gdziekolwiek czy to ze znajomymi czy z rodzinką - zawsze ja miałam apteczkę ze sobą i ratowałam sytuacje. Albo jak jeździłyśmy z kumpelą na rolkach i zdarła sobie skórę z całego kolana - a ja na alejkach otworzyłam plecak, dałam jej kijeczka w zęby, jodynka, gaza aseptyczna i jazda
O mało mi dziewczę nie zemdlało ale nawet śladu nie zostało potem
Chciałam iść na pielęgniarstwo ale przez problemy w szkole się nie dostałam, a potem odpuściłam. Juz chyba nie miałam siły walczyć. Więc jestem technikiem farmacji a niedługo inżynierem informatyki. Śmiesznie się czasem w życiu układa. 

ma

wyboista jest czasem droga do posiadania maleństwa...ale trzeba probowac!!! SOL-fajmie,ze lozko sie sprawdzilo