reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
bibinka to chyba przez ta wiosne :) no i ja tez sie wstydziłam dlatego chciałam dodac otuchy sol i pokazać że gorzej sie nie da :):):):):)

takie ładne zdjęcie dała ja sie tak poświęciłam a ta jeszcze napisze sadystki, no nie :no: co tu sie dzieje:confused::confused::confused::-D

Ostatnio edytowane przez moderatora:
A my sobie teraz tańczymy z Karolą do "Itsi Bitsi Bikini" w piżamach :-D
Sadystki :-p
Też Cię Marylcia uwielbiam :-D

wpadlam do was na chwilke moj M kapie mala . kurcze nie bijcie mnie bo ja taki malyb zuczek jestem:-) a do irlandii zapraszam, podac adres?:-)kochane jestescie wszystkie .
marylka prosze jak sie rozszalala. wyslalabym wam zdjecie jak wygladalam przed ciaza ale nie ma ich na kompie ale jutro cos wymysle i zobaczycie ze roznica jest.

SOL-NIE JEST TAK ŻLE:-D:-D:-D:-Dzartuje-Tobie tez nic nie brakuje,choc faktycznie fryzure masz krotka i wyobrazalam sobie ,ze masz wlosy w brazie a tu prosze;-)no i wyrko super-niech no tylko @ Ci sie skończy ,co:tak:

oj marylkaaaaaaaa:-D:-D:-D

sol i bardzo pięknie,mamunia i córunia super kobitki:tak::tak::-):-) i jeszcze na nowym łożu:tak:.nic a nic nie ma co się wstydzić głupolu jeden:tak::-).mam nadzieję,że nie obrazisz się za "głupola":-)

Sol to dobrze że sie rozumiemy :):):)
własnie spojżałam na siebie i masakra jak tak dalej pójdzie to będe miała brzuchol jak mężuś - na szczęście nie tak owłosiony :) on jak wypycha brzuch to moja mama mówi że trojaczki :):):):) w końcu ponad 100 kg żywej wagi :):)

To Karola ślicznotka - w styczniu pojechaliśmy we trójkę do Krakowa jej kupić ciuchy :-D
A to z naszego ślubu z sierpnia zeszłego roku.

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry