reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
pysia - to był drugi - kościelny :-p Cywilny miałam z brzuszkiem :-D Bo jak mówić rodzicom że chcemy ślub w maju to się uparli na później - no to październik a ja w lipcu zaszłam :-p

Witam się i ja :)))
Sol Ciebie sobie inaczej wyobrażałam, a widzę, że wyglądasz jak starsza siostra Karoli.:-)
Toś mi przysłodziła :-D lepiej tego mężowi nie pokażę bo chwilami mam wrażenie że Karola jest moim klonem - wogóle nie jest podobna do męża. Nie ma żadnej jego cechy ani nawet pieprzyka podobnego :-p Za to ma mój pieprzyk pod lewym okiem, mój nosek, usteczka i wszystko :-D Jedyne co po nim odziedziczyła to prawdopodobnie odczynnik Rh bo grupę mamy taką samą tyle że ja mam minus a mąż plus :-) Tylko że dopiero za rok będziemy jej określali grupę krwi to będziemy mieli pewność czyją część przejęła :-p Po prawdzie wolałabym żeby miała plusa M bo minus u kobiety jest ciężki przy porodzie. A ja miałam konflikt serologiczny i obie musiałyśmy dostać zastrzyk :sorry2:

Dziewczynki - wynocha na dwór która może - jest pięknie - słoneczko grzeje, zero wiatru i prześliczne niebo :tak: WIOSNAAAAAAA :-D

reklama
hejka
U mnie nadal ok:)
Zaliczyłam już dziś dentystę i miałam tylko jeden ubytek z czego bardzo się cieszę:))
Popstrykałam kilka zdjęć i byłam z mężem na zakupach,kupiłam sobie kolejna książkę o fotografii:)
Teraz popijam kawkę i ponownie ruszam do miasta na babskie zakupy:)
A co u was kochane?

hej Agnieszka my tez tu ze zdjęciami szalejemy :) a poza tym to dzis tak spokojniej u nas , superasko że do nas wpadasz biedna josephine nie ma na to czasu i wczoraj poprosiła o streszczenie na priva :) mama05 miała jej wysłać :)

Ja myślałam że więcej czasu będę miała na bb na urlopie ale się myliłam bo ciągle gdzieś biegam...za chwilę mykam na zakupy:)

Witajcie Kochane Moje :laugh2:

Mnie to już tutaj nie było chyba całe wieki... :dry:

hej Agnieszka my tez tu ze zdjęciami szalejemy :) a poza tym to dzis tak spokojniej u nas , superasko że do nas wpadasz biedna josephine nie ma na to czasu i wczoraj poprosiła o streszczenie na priva :) mama05 miała jej wysłać :)

To ja bardzo proszę również o streszczenie :tak: :laugh2:

A u mnie dzisiaj ładna pogoda, chociaż wiatr trochę zawiewa... Ale jak na wyspy, to pięknie :laugh2:
Przejrzałam forum tylko tak pobieżnie w sumie, bo ciekawa byłam Waszych zdjęć i muszę powiedzieć, że wszystkie są naprawdę bardzo ładne :tak: Całkiem fajna ekipa babeczek nam się tutaj zebrała :laugh2:

A co u Was słychać Kochane?

MY z Domisiem wlasnie wrocilismy-jest pieknie-choc teraz u nas zaszlo slonko,ale prawie 1,5 godz na ogrodzie zleciala nie wiadomo kiedy-Domi biegal z Nesta za pilka a ja podcielam drzewka bo czas najwyzszy,potem bujalam sie z synem na hustawce potem male kolko miedzy domami i teraz konczy kakao ,wietrze Mu w pokoju i zaraz Go klade a ja do obiadu:tak:no ale bede miala Was na oku:-DAGNIESZKA- witam i czekamy na fotki-my tu od 3 dni wklejamy sobie fotosy:tak:a kiedy masz ginek???dobrze ze u stomatologa OK.korzystaj z wolnego i ciesz sie urlopem:-Dsciskam. MARGOLCIA- a ja nie widzialam Twojej fotki-usunelas tek jak Pysia???

sergeevna: ciesze się że do nas zajrzałaś już się zastanawiałyśmy co u ciebie i kiedy do nas wrócisz i prosze jesteś chyba Cie wywołałyśmy :):) bibinka nasza kochana zaszła w Ciąże i Ala będzie starszą siostrą :):):)

SERGEEWNA-witam Cie-suuuuuuuper,ze do nas zajrzalas:tak::tak::tak:a dzis ZAPMARTA pisala ,ze dawno Cie u nas nie bylo-co tam sie dzialo-pisz nam tu. U mnie test w piatek i zobaczymy....:-D

mama05 jeszcze nie wybrałam ginekologa bo nie ukrywam że wolałabym iść do babki ale jak nic nie załatwię to pójdę do faceta do jutra muszę już podjać decyzje:)

reklama
MARYLKA- gdzie ta fotka Margolci???????????????NO TYLKO WYJDZ NA CHWILE:))))to zaraz zamieszanie bo nie moge odszukac:( AGNIESZKA- dzialaj z ginek.bo po Twoim ostatnim @ mowilas ze pojdziesz ,zeby byc spokojna.ja ide robic synowi kanapke bo kakao chyba Mu nie starczylo:))

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry