reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
mamaaaaaaaaaaa:szok::szok::szok::-D:-D:-D.ale wiesz jak usłyszałam termin(pierwszy wolny,bo kolejki to on ma) to o tym samym pomyślałam.ja chodzę państwowo i pewnie usg mi od razu nie zrobi:-(.pewnie się nie postrzymam i prywatnie szybciej pójdę:tak:
BIBINKA- :-D:-Dnie martw sie blizniaki sa "zaklepane " dla Marylki takze luzik:tak:ja tez chodze na NFZ i jestem bardzo zadowolona i mysle,ze Ci zrobi:tak:wkoncu musi pokazac czarno na bialym,ze jest dzidzia i ze wszyskto jest OK.

600 strona!!! :laugh2: Ale mnie zaszczyt kopnął, że mój post ją rozpoczął... :tak:

BIBINKA- :-D:-Dnie martw sie blizniaki sa "zaklepane " dla Marylki takze luzik:tak:

To ja zaklepuję trojaczki :tak: :laugh2: Koniecznie, moje małe marzenie... No, od "biedy" mogą być "tylko" bliźniaki... :laugh2:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
dzionek leniwie strasznie mija :(:(:(:( mało ludzi na mieście a umnie masakra totalna , kurierzy też jakoś nie raczą przyjechać i jakoś tak brak energii zyciowej :(

sergeevna bez marzeń świat byłby nudny:tak:.
mama05 mój lekarz nigdy sam mi usg nie robił,tylko dawał skierowanie do innego,też na nfz,ale trzeba poczekać:wściekła/y:.mój się specjalizuje w usg ginekologicznym,a tamten w ciążowym
marylka przejrzyj sobie zawartośc Twojego pudełka,będzie Ci lepiej;)))

ja zaznaczam na obrazek w menu i wtedy wybieram zdjęcie i akcepytuje i juz jest :):)

no chyba na razie sama bym polezała bo jakos enegi brak :(

no to sergeevna poszalejesz - cwaniara raz a za jednym zamachem :):)

b8214554ac..jpg
z koleżankami, ja to ta w środku ;)

1686ba1fd3..jpg
a to ja :laugh2:

f82a61a2f7..jpg
mój kochany Połówek :tak:

Oto kilka zdjęć do galerii BB ;-)

Załączniki

• e1bc845170..jpg
    e1bc845170..jpg
    35,7 KB · Wyświetleń: 36
Dziękuję :laugh2: Znajomi główkują ciągle, jakie dzieciaczki nam "wyjdą" z tych naszych genów... Połówek ma ciemniejszą skórę, prawie czarne naturalne włosy i bardzo ciemne oczy, a ja mam jasną skórę, włosy naturalnie lekko rudawe i piegi... Może być fajna mieszanka :tak: :laugh2:

reklama
dzionek leniwie strasznie mija :(:(:(:( mało ludzi na mieście a umnie masakra totalna , kurierzy też jakoś nie raczą przyjechać i jakoś tak brak energii zyciowej :(
MARYLKA- wez magnez:tak::tak::tak::tak:mama radzi a Ty nie sluchasz:no:oj,nie ladnie:-DSERGEEVNA-hmmmm- piekne fotki ,przystojny ten Twoj chlopczyk-tatus Waszych przyszlych trojaczków:tak::-D:-Di Ty jaka laseczka-tak jak napisala Bibinka-potwierdza sie-same laseczki:tak:

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry