reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
podpisuje sie pod słowami bibinki :) w 100% świetnie razem wyglądacie :) osobno tez :):):)

mama05 wczoraj brałam multivitamine z magnezem dzis wezme po pracy

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
zmykam dziewczynki,zajrzę później:tak:.Ala trochę narzeka na te uszka,ale nie jest tragicznie,tak od czasu do czasu jej się przypomni.jak mąż wróci,to lecę po lekarstwa.mam nadzieję,że się nie rozwinie...
BUZIAKI I MIŁEGO DZIONKA:-):-)

Ojjj dziękuję Dziewczynki tyle komplementów że się zarumieniłam aż... :tak: A ja niestety muszę teraz zmykać już z BB bo czas się szykować do pracki na popołudniówkę... :dry:

Przypomniałam sobie w ogóle o jedej fajnej stronie w internecie, z której korzystałam jak jeszczebyłam w Polsce. Zajrzyjcie na Streetcom Sp. z o.o. i poczytajcie sobie, może Was to zainteresuje. Mogę sama poświadczyć, że wszystko cotam piszą to 100% prawda i sama tego na sobie doświadczyłam, a teraz połowa rodzinki mojego Połówka się w to bawi :tak: :laugh2: Moim zdaniem świetna sprawa :tak: A jakbyście miały jakieś pytania, to piszcie do mnie na PW i odpiszę jaktylko się zjawię na BB, czyli wieczorem albo jutro :tak: Buziaczki Kochane moje :tak:

wrocilam do was:-)
bylysmy na spacerze ale tak wieje ze musialam wozek folia przeciwdeszczowa zakryc zeby mi malej nie obwialo. myslalam ze mi glowe urwie.Iwonka pospala mi 10 minut i stwierdzila ze koniec spania:no::wściekła/y:.
a ja jestem jakas wkurzona, wszystko mnie drazni i w oglne nie da sie dzis ze mna cos pogadac.

ja nie wiem o co chcodzi niby wiosna idzie a wiolka wkurzona ja zdołowana o co kaman???????????????????

zaraz dostane szału wrrrrrrrrrrrrrrrrr kurier juz chyba dziś nie przyjedzie i bede miała jeden dzień kase wstrzymaną wrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr i przez to fakture po terminie będe musiała zapłacić :(:(:(:(:(:(

nie wiem marylka...u mnie ostatnio jakos tej wiosny nie czuc ale jak pojade do polski to mam nadzieje ze ja poczuje...

widze ez nie tylko ja mam nerwa... a stanie sie cos jak zaplacisz po terminie? jakies osdetki albo cos takiego?

reklama
WIOLKA ,MARYLA- kupcie testy zrobcie na dniach-moze bedziecie spokojniejsze i mniej nerwowe przez to wszystko:tak:WIOLKA- no to dzis znowu Ci nie pospala:baffled:i do konca dnia juz Ci nie zasnie???:shocked2:Moj zasnal o 13.30 i przed 17 bede Go budzic bo moglby spac i spac:tak:

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry