reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
mama dreszczyk byl i to ogromny mimo tego ze czulam ze nie jestem w ciazy a co by bylo jakbym naprawde czekala na te dwie kreseczki:-)
mama99 u mnie bylo podobnie tylko ze w porownaniu do twojej sytuacji to ja bylam ta mloda a moja mama tak szalala a ja dlugo nie moglam wybaczyc ojcu ze nas zostawil, chyba z 8 lat z nim nie rozmawialam a teraz jest moim najlepszym przyjacielem
marylka to super ze wozek przyjdzie:-)

reklama
mama - ja też klepałam bliźniaki :-D

Spadam od was dziewczynki - wrócę w poniedziałek jak skończę pisać pracę bo muszę nad tym siąść - jakby mi mogła któraś robić streszczenia na prv byłabym wdzięczna.

Trzymajcie w niedzielę kciuki :tak:

mama - ja też klepałam bliźniaki :-D

Spadam od was dziewczynki - wrócę w poniedziałek jak skończę pisać pracę bo muszę nad tym siąść - jakby mi mogła któraś robić streszczenia na prv byłabym wdzięczna.

Trzymajcie w niedzielę kciuki :tak:
SOL- moze teraz beda blizniaki jak znow pojedziesz na Clo???;)))) BEDZIEMY TRZYMALY KCIUKI

SOL kciuki zaciśnięte.

A ja jakaś zamulona jestem, oczy mnie szczypią. Marylka łóżeczko i kołderka po uszy to i mnie się marzy...

Lecę teraz na angielski, do zobaczyska wieczorkiem, jak Karolka położę.

mama05, ty to zawsze smaku zrobisz na coś dobrego !!!:-)

ZAPMARTA- a jak Karol-w dzien tez cos marudzi na zabki???mial drzemke??my z Domisiem zaraz jedziemy po Zuze i polataja jeszcze na placu zabaw a po 17 jest Tom takze za chwile rodzinka bedzie w komplecie:tak:

Ja miałam siąść nad pracą ale mam doła i nie mam ochoty się dzisiaj męczyć coś :-p :-( Zaraz chyba wyjdę z małą na spacer - póki słoneczko ładne świeci :tak:

dziewczyny to eksiara zostawiła mojego męża , znalazła sobie kochasia chyba ze 4 lata młodszego ( ona prosta jest nawet nie wie jaką szkołę skończyła ) . nie dostała tyle kasy co chciała i szaleje( nam jakoś jest dobrze zawsze jest na wszystko a i odłożyć się da ) bo jak mawia mój mąż jak ma się szkołę to reszta jest .a tam to chyba nie za słodko jest,ochaś rozbił rodzinę i myślał że kasa będzie a tu lipa nie ma :-D , mój do jakiegoś czasu robił co mógł , ale odkąd młoda nawet nie raczy odebrać smsa i odpisać to czeka na przebieg wydarzeń. mnie martwi najbardziej to że tamta kretynka nie pomyśli że mogą pozbawić ją praw rodzicielskich bo to zaniedbanie obowiązku wobec małoletniej . nie tylko edukacyjnego ale i wychowawczego . nie można powiedzieć że młoda jest zazdrosna o naszą rodzinę bo zawsze z nami jest(była ) wszędzie czy to wczasy czy impreza rodzinna z mojej czy męza strony , ale od jakiegoś czasu to po prostu szlak bombki strzelił. u nas jest taki tradycyjny dom wszystko w miarę możliwości staramy robić razem ,a tam to taki rozgardiasz, i towarzystwo że chcho ..:szok::szok:, ona się tłumaczy że pracuje na 3 zmiany i czasu nie ma dopilnować młodej ,,, bezsęs ..:szok:,
my też swego czasu oboje pracowaliśmy i co moja córcia dopilnowana i nawet ma stypędium naukowe ,,, ( tak się zwie nagroda u niej w szkole za dobrą naukę ) i co można ,

reklama
MAMA99- niewesola ta sytuacja a najgorzej ,ze sprawy doroslych zawsze sie na dzieciach odbijaja:sorry2:a jak kobieta zostaje matka to wypadaloby byc odpowiedzialna a nie szukac tlumaczen i kręcic:no::no:MARYLKA- jak tam dzien-taka dolina czy cos sie ruszylo??pan byl po wozek??a wrocilam z dziecmi po drodze zabralam Tomka-teraz zadl i poszedl z dziecmi na gore -dokazuja,ze hoho:szok::tak::tak:a ja...coz ja moge robic-skrobie i trzymam sie za cycuch bo nadal czuje mrowienie i czasem mysle,ze moze sie udalo... WIOLKA- jak tam Iwa-daje zyc czy marudzi:confused:

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry