S
Sol
Gość
A mi się nic nie chce. pogoda piękna była dzisiaj a ja na wieczór doła łapię. Karola mnie maltretuje żeby się z nią bawić a nie mam siły :-(
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

o bedzie sie dzialo ak Twoj mężulo wróci

NIKA- normalnie szkoda slow na takie sytuace z tymi postami
WIOLKA- a nagorsze,ze a wcale eseaja nie napisalam taka normalna dlugosc i co...
WIOLKA- dzieki

Powiem wam szczerze, że mieszkanko nabrało już takich kształtów, że szok, a kuchnia jest najlepsza, a to dlatego, że postawiłam na swoim

no i przy okazji ślubu kościelnego może będą Chrzciny

Ale wierzę tym co widziały

.naprawdę zazdroszczę Ci tego spania u dzieciaków.no cóż,każde dziecko jest inne
:-).
.szkoda,że z testu nic nie wyszło:-(

:-)
:-),to się będzie działo w weekend,obiadek u mamusi też bym sobie odpuściła
.fajnie,że mieszkanko nabiera już kształtów,no i super,że decyzja o fasolce przyspieszona
:-).trzymam kciuki

czyli zaraz
bo juz za tydzien kwiecień- SUPER!!!!! ciesze sie razem z Toba!!!i slub i mieszkamko i dzidzi-oj dzieje sie u Ciebie,dzieje
świetnie-same pozytywne wiesci
NIKA- A czy Ty slonko pokazalas nam sie na zdjeciach wczoraj bo niepamietam

poprosimy fotke!BIBINKA- zycze w miare spokojnej nocki-ja przy kaszlu podaje dzieciom na noc takie krople SINEKOD- hamuja odruch kaszlu i dziecko tak sie nie meczy-zapomnialam Ci w dzien napisac-a moze pisalam tylko mi posta wcielo
ja juz po prysznicu-dzieci spia a ja czekam na M jak ... i tez sie klade,ale poki co jeszcze chwile posiedze z Wami. SOL- taki leń też czasem jest potrzebny
masz nowe lozko to sie len

A Twoje zdjęcia z Grecji to gdzie?