reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
A mi się nic nie chce. pogoda piękna była dzisiaj a ja na wieczór doła łapię. Karola mnie maltretuje żeby się z nią bawić a nie mam siły :-(

reklama
BALBINKA- witam serdecznie i ciesze sie ,ze nam takie dobre wiesci przynioslas:tak::tak::tak:o bedzie sie dzialo ak Twoj mężulo wróci:tak::tak::tak::tak::-D:-D:-DNIKA- normalnie szkoda slow na takie sytuace z tymi postami:wściekła/y::wściekła/y:WIOLKA- a nagorsze,ze a wcale eseaja nie napisalam taka normalna dlugosc i co...:wściekła/y::wściekła/y:WIOLKA- dzieki:cool2:

Cześć Wszystkim Laseczkom:-)

Standardowo melduję, że żyję:-D

U nas remont trwa, trwa i trwa... a za tydzień musimy się już wyprowadzić, ale mam nadzieję, i wierzę Bratu, że da radę:-p Powiem wam szczerze, że mieszkanko nabrało już takich kształtów, że szok, a kuchnia jest najlepsza, a to dlatego, że postawiłam na swoim:sorry2::sorry2:

A i zmiana planów i to ogromna u nas jest...

Zaczynając od ślubu- na 99% przenosimy datę na sierpień 2011, a to dlatego, że mieszkanko wyssało z nas prawie wszystkie oszczędności...

Potem Maluszek- w kwietniu idę do doktorka i jeżeli da zielone swiatełko, to od kwietnia zaczynamy, a nie od lipca:-D:-D:-D:-D no i przy okazji ślubu kościelnego może będą Chrzciny:-p:-p

A i jeszcze jedno- zamiast konkordatowego będzie chyba tylko Kościelny, ponieważ może teraz weźmiemy cywilny...

Szok jak to wszystko się zmienia.

ZAPMARTA tak to się sklada że ja dopiero wieczorkami:-( ale zawsze jest zamknięty jakby co;-)
PYSIA, MARGOLCIA ja nie widziałam waszych fotek:no: Ale wierzę tym co widziały:tak:
SERGEEVNA witaj kochana:-) Cieszę się że u Ciebie w porządku i że sobie szczerze porozmawialiście
Fajna para z Was a dzieciaczki też wyjdą śliczne;-)
WIOLKA dzięki:cool2::cool2:

jestem chwilowo:-).mała zasnęła godzinę temu,padła jak mucha.sama stwierdziła,że się źle czuje i chce iść spać,bida moja:-(.niestety już zaczął się jej katar zbierać i pokasłuje,pewnie nocka czeka mnie nieciekawa...
mama05 też bym się wkurzyła,mnie się tak z 2 razy zrobiło i nerwa miałam konkretnego:wściekła/y:.naprawdę zazdroszczę Ci tego spania u dzieciaków.no cóż,każde dziecko jest inne:tak::-).
mama99 trudną macie sytuację,współczuję.szkoda tylko dziecka,oby nie wpadła w jakieś towarzystwo przez to wszystko
wiola tobie też dziecko dało odpocząć:tak:.szkoda,że z testu nic nie wyszło:-(
marylka ile tych testów zakupiłaś?takie z allegro?jak masz z mamż testować w piątek,to ja juz w czwartek wieczorem naparzę herbaty:-D:-D:-D
sol pewnie przez przesilenie wiosenne taki nastrój i niemoc Cie złapała.trzymam kciuki w niedzielę:tak::-)
balbinka super wieści:tak::-),to się będzie działo w weekend,obiadek u mamusi też bym sobie odpuściła:tak::-)

BIBINKA biedna ta Twoja Alunia:-( po dzieciach od razu widać że coś im dolega. Trzymam kciuki za szybki powrót do zdrówka Malutkiej:tak:

nika mam nadzieję,ze szybko jej minie.przez przedszkole te cholerne wirusy,no cóż swoje musi wychorować-podobno.no i była awantura z ząbkami?:-)

ewcia wow,faktycznie zmiany:tak:.fajnie,że mieszkanko nabiera już kształtów,no i super,że decyzja o fasolce przyspieszona:tak::-).trzymam kciuki:tak::-)

EWCIA- witamy,od kwietnia zaczynacie prace nad maluszkiem:-D:-D:-Dczyli zaraz:szok:bo juz za tydzien kwiecień- SUPER!!!!! ciesze sie razem z Toba!!!i slub i mieszkamko i dzidzi-oj dzieje sie u Ciebie,dzieje:tak::tak:świetnie-same pozytywne wiesci:rofl2:NIKA- A czy Ty slonko pokazalas nam sie na zdjeciach wczoraj bo niepamietam:no::laugh2::laugh2:poprosimy fotke!BIBINKA- zycze w miare spokojnej nocki-ja przy kaszlu podaje dzieciom na noc takie krople SINEKOD- hamuja odruch kaszlu i dziecko tak sie nie meczy-zapomnialam Ci w dzien napisac-a moze pisalam tylko mi posta wcielo:crazy::crazy:ja juz po prysznicu-dzieci spia a ja czekam na M jak ... i tez sie klade,ale poki co jeszcze chwile posiedze z Wami. SOL- taki leń też czasem jest potrzebny:tak:masz nowe lozko to sie len:rofl2::laugh2:

MAMA ja się pokazałam w niedzielę:tak: A Twoje zdjęcia z Grecji to gdzie?
BIBINKA obyło się bez awantury ale i tak mi powiedziała że jestem gapa bo zapomniałam tych tabletek kupić:-) a Pati zawsze wieczorem po myciu ząbków je ssie;-)
EWCIA dużo się dzieję co?;-) A kwiecień tuż tuż więc trzymam kciuki:tak::tak:

Ostatnia edycja:
reklama
NIKA-prosze o wybaczenie-faktycznie:tak:pokazalas sie:cool2:to ja jestem gapa:-Da Grecja gdzies nam sie zapodziala w tych plikach i szukam:tak:i znajde;-)i wstawie:szok:tylko sie nie przestraszcie...:no::happy2:mam nadziee,ze w pol godziny sie uda:tak:

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry