reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
mama99 tak naprawde to nie wiem co ci powiedziec czy poradzic. przykro mi ze masz tak ciezko...no i moze naprawde trzeba cos z tym zrobic zeby czasem mloda nie wdala sie w jakies nieodpowiednie towazystwo i zeby jeszcze gorszego problemu nie bylo.
mama Iwonka zasnela i spala prawie 3 h... ale odsapnelam sobie. teraz czyta swoja gumowa ksiazke i z duzym zaangarzowaniem ja zjada:-)

NIKA-witaj:tak::-Djak Ci minal dzien:confused: WIOLKA-no to super,ze Mala tak pospala-faktycznie moglas odpoczac:tak:nalezalo sie!!a teraz jest wypoczeta to niech czyta:-Da ja sie wlasnie wkurzylam na maxa:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:napisalam streszczenie do JOSEPHINE i jak zrobilam wyslij to mi sie wyswietlilo,ze mam sie znow zalogowac:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:a co to oznacza!!!!ze mi wiadomosc szlag trafil i cholera nie chce mi sie drugi raz pisac:no::no::no:moze jutro bo teraz to moge klawiature rozwalic czasem!!!!!!! wrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

mama99 - wiesz - ja Ci powiem z drugiego punktu widzenia - moi starzy są po rozwodzie. Ojciec odszedł do młodszej a dokładnie o 4 lata starszej od mojej siostry(dziś 31) kobity. Tyle że ja miałam już 15 lat - co prawda w szpitalu z nerwicą i wrzodami na żołądku wylądowałam - ale jakoś przeżyłam. Matka mnie też negatywnie do ojca chciała nastawić to jej grzecznie powiedziałam że jeśli uważa że jest dupkiem to po co za niego wychodziła. Kontakt z Beatą mam dobry bo fajna dziewczyna. Nigdy nie wnikałam czy to ojcu odbiło czy Beata go skusiła. Wiem tylko że moja siostra przyrodnia urodziła się ponad rok po tym jak ojciec odszedł. Nie ważne z której strony była wina - jeśli prowokuje Eksica sytuacje które mogą spowodować utratę praw rodzicielskich wobec dziewczynki to może lepiej dla młodej żeby tak się stało. Jedyne co ty możesz zrobić to patrzeć bo lepiej się przestać mieszać. Twój mąż jest dorosły - niech sam rozwiąże ten problem i ma u Ciebie wsparcie.

Przeszkadzacz przyszedł i też chce coś napisać :-D
r hfffriuiriiireruirtruiuiuiuirruiuiresersiulruitrtssc czesc jestem karola
21p/

ufff wróciłam, nadrobiłam czytanie i zdaje relacje z dnia :-)

Byłam u gina i przekazała mi dobre info :-) Moje wyniczki krwi są wspaniałe - TSH 1,22, Prolaktyna 9,8 :-)
Moje pęcherzyki sobie powolutku rosną i w piątek mam kolejną wizytę aby je podejrzeć :cool2: mój M wraca w sobotę, to może on i jego żołnierzyki jeszcze się załapią :-D:-D:-D:-D:-D:-D
No w tym miesiącu wyjatkowo późno, ale to dobrze. Dostałam esa od mojego ukochanego, że mam być zwarta i gotowa aby przyjąć jego armię :szok::-D:-D:-D:-D
później zajrzałam do mamy i zjadłam obiadek, także ominęło mnie dzisiejsze gotowanie (nienawidze gotować tylko dla siebie :no:).
Coś czuję, że w sobotę na lotnisku rzucimy się na siebie :-D:-D:-D normalnie jakaś taka wyposzczona sie czuję :szok::szok::szok::zawstydzona/y:

mama05 nie nerwicuj sie..moze jutro jeszcze dluzszy esej napiszesz.
sol a karola jaka zdolna jak pieknie na klawiaturze pisze:-)

balbinka a potem ostry sexs w samochodzie na papewno fasolka bedzie:-)
bardzo sie ciesze ze gin powiedzial ze wszystko ok...teraz zycze szybkiego zafasolkowania

Ostatnio edytowane przez moderatora:
dzięki wioluś *(: w sobotę mielismy zajechac do mojej mamy na przywitalny obiadek, ale chyba przycisnę pedał gazu i przyjedziemy prosto do domku :))))))))))))))))))))

no i prawidlowo a obiadek u mamy zawsze mozna zamienic na kolacje...tylko ze jak juz wejdziecie do lozka to moze nie bedziecie chcieli do rana z niego wychodzic. taka tesknota jest czasem dobra . wiem to z doswiadczenia.

tak, jest potrzebna, ale wczoraj pokłóciliśmy się na odległość :-/ popłakałam się, zasmarkałam, wypiłam szklanke nalewki :-/ ale juz wczoraj było wszystko oki.
a jak dojedziemy do domu to już nigdzie sie nie ruszamy. tym bardziej, że mieszkamy poza miastem jakies 30km i na pewno nie będzie nam się chciało doopek ruszyć ;) poza tym będe gwałcić mojego męża aż padniemy ze zmęczenia ;)

reklama
uuuffff nadrobiłam:szok:
MAMA mi tak się reż tak dzieje:wściekła/y: ni z gruszki ni z pietruszki :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
BALBINKA dobre wiadomości:tak:i działajcie kochana działajcie
U nas dziś pogoda do bani bo przez cały dzień padal deszcz:dry: I podobno tak ma być przez najbliższe dni:no:
Teraz mi M przypomniał że nie kupiłam Pati Flux'a i pewnie jak umyje ząbki będzie awantura:-p

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry