reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Mama05 dokładnie, to już prawie kwiecień:-) zobaczymy co mi lekarz powie, a boję się troszkę, gdyż mam zrosty po cc:-( i gdyby się udało zaraz w kwietniu czy maju, to termin tak jak z Maciusiem- na styczeń. Nie wiem sama co o tym myśleć...

A i jeszcze w tym tygodniu muszę zrobić dwa badanka, że gdy pójdę do lekarza, to już z nimi

Nika strasznie dużo, na początku smutno mi było, że w lipcu nie weźmiemy tak jak mieliśmy wziąć, ale już przyzwyczaiłam się do tej myśli. Nie ma co się zadłużać:no:
No, ale plusik, to Dzidzia:-D

NAJWAŻNIEJSZE dodzwoniłam się do prokuratury i w środę zeznawał ostatni lekarz i teraz będą powoływać zespół lekarzy biegłych, co najbardziej mnie ucieszyło to, to że, nie będą to biegli z Wrocławia, a z innej części Polski ( bałam się, że jak oni będąz Wrocka, to mogą zeznawać na korzyść tamtych, ze względu na to, że się znają)

Ostatnia edycja:
reklama
mama05 znam sinecod,daję jej ,ale przy spływającym do gardła katarze to niezbyt pomaga:-(.podobno supremin też jest dobry.
ewcia mam nadzieję,że wszystko ułoży się po Twojej myśli i chociaż częściowo odzyskasz spokój ducha...:tak:

zmykam kobitki bo padnięta jestem okropnie.
dobrej nocki i kolorowych snów:tak::-).a jutro juz środa i do piątku coraz bliżej,tralalala:-D:-D
buziaki;*

Ostatnio edytowane przez moderatora:
P6050494..JPGP6050390..JPGP6060507..jpgP6080646..JPGP6050433..JPGP6080682..jpgP6060533..jpgP6050354..JPGP6050381..JPGP6050479..JPG

mama05 a już w piżamce do łóżeczka dreptałam,ale mówię nie -wrócę:-D:-D
no i gdzie ten wieloryb???????laska jesteś jak malowana:tak::-).dzieciaki i mąz zadowoleni,pewnie super wakacje były:tak::-).
ale teraz zmykam na dobre,bo mordka mi się drze:tak:.
paaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

BIBINKA ma rację:tak: widać że mieliście udane wakacje:-)
My właśnie debatujemy kiedy na wakacje i jak na razie są dwa terminy:-p
BALBINKA masz rację kochana:tak::tak::tak::tak:

NIKA- zobacz to zdjecie na fotelu-normalnie rubensowskie ksztalty:tak::tak::tak::-Dtak,tak.najgorze uda i brzuch:baffled::baffled:moze jak zajde w ciaze to bede karmic maluch z rok albo wiece to wyciagnie ze mnie ten nadmiar tluszczu:-D:-D:-DBIBINKA- dobranoc Wam wszystkim i GROSZKOWI koczanemu:tak:a piatek tuz,tuz.....BALBINKA- dziekuje:)))))

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry