reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Wiolka my przez osiem lat tylko 3 razy byliśmy razem na wakacjach raz na biwaku potem po dwuch latach z moją mamą nad możem i w dodatku kamil musiał dłużej pracować i był 3 dni krucej - także masakra totalna i w tamtym roku zaszaleliśmy i to w ostatniej chwili sie zdecydowaliśmy :) a tak to w domku przy grilu na ofrodzie

ale pochłaniam właśnie pyszne pomarańcze :)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
MARYLKA- ubieraj sie !!!zaraz jestem po Ciebie i bierzemy kurs na Irlandie:tak::tak::tak::tak:ja tez nakopie WIOLCE:-D:-D:-D:-DWiolka-prosze Cie-wiem ,ze w gazetach o dzieciach sa mamy z dziecmi i te mamy sa wiecznie usmiechniete,wymalowane i ...szczuplutkie:baffled:ale one poprostu nie sa mamami tylko pozuja do zdjec i nie ma sie co tym sugerowac.naprawde dobrze wygladasz i choc moze masz oponke czy co tam jeszcze to ogolnie wygladasz dobrze:-D:cool2:i lepiej nas z Marylka posluchaj bo znajde na mapie gdzie ta Irlandia i sie zdziwisz:tak:a poza tym wkrotce bedziesz w PL to bedziemy mialy do Ciebie blizej...-dobrze mowie Marylka?????????????? A W OGOLE MARYLKA- super,ze i Ty pokazalas sie dla swiata:-D:-D:-D:-Dwszystkie tu jestesmy super laski,wspaniale mamuski i rewelacyjne żony,najlepsze kochanki i co tam jeszcze i nie chce sluszec zadnych protestow-i to nie jest zarozumialstwo-to pewnosc siebie:tak::tak::tak:no,to esej mi wyszedl:cool2::cool2::cool2:

mama05 dobrze mówisz ja i moja urojona ciaża meldujemy się i jesteśmy gotowe do drogi :) tylko błagam nie samochodem bo mam chorobe lokomocyjną :(:(:( mama05 jak zwykle ma racje :)
no wiesz tak sobie pomyślałam że wszystkie sie pokazuja to ja też a co gorsza nie będe :):):) wybrałąm szybko zdjęcia gdzie brzuch wciągnięty :) i prosze oto zdjątka :):):):):):)

tak sie napchałam pomarańczy że wyglądam jak w 4-tym miesiącu :):):):):):):)

Witam:-)
dziewczyny to ja z wami nakopać WIOLCE bo głupoty straszne nam tu wypisuje:tak::tak::tak:
MARYLKA laseczko ja też wlaśnie pochlaniam pomarańcze ;-)
MAMA mam nadzieję że Domino szybko wyjdzie z tego :tak:
WIOLKA u mnie w domu były zawsze owczarki niemieckie i uważam że jest to wspaniała rasa:-)
SOL nie ma to jak 160:-D jak @ sobie pójdzie to poszalejesz:-D:-D:-D
Witam nowe dziewczyny:-)

MARYLA- no to dobrze,ze szybko te fotki znalazlas bo juz sie zastanawialam czy nie umiesz wstawic czy jak:-D:-Dfajnie razem z Kamilem wygladacie a mi sie podoba najbardziej to zdjecie gdzie lezysz-fajna poza;-):tak:Ty kusicielko:cool2::cool2:

NIKA-hejka:))juz myslalam,ze dzis nie zawitasz:))milo,ze wlecialas!!! a Domino musi sie w koncu wyleczyc no ile mozna kaszlec:(poprosimy o Twoje fotki

ach tam kusicielko odrazu plecki opalałam :):) bo brzuchem do góry nie odważyłam się wstawić :):):):)
no a z tymi zdjęciami to mi zeszło bo ja częściej w pracy na kompie siedzie a tam nie mam naszych zdjęć i tak jakoś lenia miałam aż w końcu mówie dosyć basat czas coś wkleić :):):):)

mama a wiesz co najpierw przeczytałam ??? zamiast kusicielko to przeczytałam ty kluseczko :):):):):)

Bylam już wcześniej ale wpadla siostra z papierami z ubezpieczenia i mnie zagadala a mój post wylecial w kosmos:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: A potem kolacja pati, czytanko wychodzę z jej pokoju a M okupuje komputer więc tak późno:-( Ale jestem:tak::tak:

reklama
MARYLKA-nigdy w zyciu bym tak nie napisala-nie,nie.bez przesady do kluseczki to jeszcze Ci brakuje,ze hoho:))))))))))))))

NIKA- to pisz jak Ci dzien minal i jak mozesz i masz sile to wstaw fotke:tak::tak::tak:

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry