reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Wiolka, doskonale rozumiem. Ja wczoraj byłam tak nerwowa i nieprzyjemna, że współczuje mojej rodzinie, ale dzisiaj jest nowy dzień, a za 15 dni kolejna owulacja, OSTATNIA tym razem :-)

A gdzie zniknęły nasze wystarane staraczki? już opuściły nasze forum?

gumisia a Ciebie gdzie poniosło? Daj znak życia :)

reklama
WIOLKA1509 tak w tym cyklu zaczeliśmy znowu. Musieliśmy zrobić przerwę bo niestety w grudniu 2010 miałam usuwaną cp :-( mam nadzieję że tym razem będzie wszystko wporządku.

mloda bo wiesz ja w tych dniach jestem przewaznie w miare spokojna ale jakos ten cykl na mnie dziala dosc agresywnie:-)
rurka ja ze swoim M wczoraj nawet sie do siebie nie odzywalismy bo kazde slowo grozilo klutnia:-)
gosiane tzryma &&&&&&&&&&&&&&&aby tym razem bylo wszystko ok.rozgosc sie u nas... jak bedziesz czesto tu zagladac to napewno szybko sie wciagniesz

Ostatnia edycja:
Hej wlasnie przeczytalam ze Pysia usunela konto,przeciez wszystko bylo w porzadku a ona nagle zniknela :no: moze cos sie stalo o czym nie chciala napisac...trudno jest cokolwiek powiedziec,ale jest to przykre...:-(

hej

edyta : przede wszystkim choc spoznione, to najelpsze zyczonka dla synka! udala sie impreza czy dzis robicie????? 100 lat !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

rurka : kciuki i za egzamin i za nastepny cykl :)

witam tez nowa staraczke!

zapomnilam co mialam jeszcze napisac, boze jaka od kilku dni jetsem rozkojarzona...

co do pysi - to nie kumam...

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry