reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Coś z Pysią nie gra - zawsze do mnie pisała LIL, nawet pierwszy post dziś rano, a potem ten kolejny post "maju". Może to nie ma znaczenia, ale też nie kumam - mam nadzieję, że prawdziwa Pysia założy nowe konto jakby co i do nas wróci.

Sol można zobaczyć czy ktoś się włamał na konto Pysi? A w sumie po co miałby to robić? Kurcze zmartwiłam się.

reklama
edyta no to super:-) a moze wczesniej zatestujesz cooooooooooooooooooo?:-)
lil wedlug mnie poprostu pysia potrzebuje odpoczac od BB , jak zateskni to mam nadzieje ze sie odezwie.
dziewczyny ja w teorie spiskowa ze ktos sie wlamal na jej konto ni wierze, bo niby kto i po co mialby to robic?

Edytka coś czuje ze będzie fasolinka ;)

a jak tigunia? ktoś coś wie?

MA-MO gdzie jesteś??????

Wioletko kochana, czy Ty wiesz, że w przyszłym miesiącu będziemy mamami?? :D:D:D:D:D:D

Wiolka no teoria spiskowa faktycznie nie ma sensu. Mam nadzieję, że u Pysi po prostu hormony szaleją. Ale powiem Wam, że nasza Pysia wesoła i szalona forumowiczka dała mi do myślenia. Ja co chwilę odpoczywam od BB, więc rozumiem to. Nawet parę razy z rozpaczy chciałam konto usuwać, ale to było zawsze tylko chwilowe i nie zamierzam tego robić :)

Pysiu jakbyś to czytała to daj nam proszę znać co u Ciebie - żebyśmy się nie martwiły. BUZIAKI!!!!!

lil - IP się zgadza z poprzednimi postami do miesiąca wstecz - dalej nie patrzyłam. Jeśli założy nowe konto i zgłosi że było włamanie a włamania się zdarzają niestety na BB to sprawa pójdzie na policję i administracja się nią zajmie a nie my. Póki co pysia wg mnie zwyczajnie odeszła z BB z sobie tylko znanych powodów.

Spadam sprzątać bo się na wielkanoc nie wyrobię z moim obecnym leniem :-p

Wiola jeszcze zobacze :-):-) moze sie skusze wczesniej siknac ale dopiero w przyszlym tygodniu :tak::tak:

Mi tez sie nie wydaje ze to bylo wlamanie :confused2:

Rurka jakos nie mam przekonania ze to fasolka :sorry:

reklama
:sorry:Dziewczyny nie moge spać.

Wiem że często nie pisąłam ale podczytywałam was codziennie. Niestety na jakiś czas musimy z męzem przerwać starania. Mąż jest w szpitalu ma podejżenie ostrej niewydolności nerek, zakarzenie całego organizmu. Trzymajcie za nas kciuki.
Bo przecież musi być dobrze..........................

Zycze wszystkim starającym a w szczególności mamie , pok i mery beth aby w końcu doczekały się tych dwóch kreseczek. A tym co się wystarały spokojnej ciązy i łatwego rozwiązania. Trzymajcie sie~!!!!!!!!!!!!
GUSIA- dziekuje kochana :tak:i oczywiście cala masa &&&&&&&&&&&&&&&&&& za męża i Wasze starania jak juz wroci to formy zdrowotnej:tak:i wlatuj czesciej:-)
Melduje się z rana i zmykam zaraz na egzamin. Trzymajcie kciuki :D
RURKA- ja tu chcialam pisać ,ze zaciskam &&&&&&&&&&&&&&&&&&&& a Ty juz po ..no to &&&&&&&&&&&&& za dobrą ocene:tak:ja staram sie od lutego 2010:sorry:
Witam dziewczyny. Postanowiłam dołączyć do tutejszych staraczek ;) Na początek gratulacje dla wszystkich zafasolkowanych przyszłych mamuś :-) Ja czekam do 12 czy nadejdzie @ może się uda tym razem.
GOSIANE- witaj -masz bardzo optymistyczny avatarek:tak::-D&&&&&&&&&&&& za testowanko:tak:

JOS- czesc ciezarowko;-)
WIOLKA- witaj kochana ;-)
EDYTA- nadal &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
SOL- witaj,jak nocka??;-)
KOCUREK,MADE- where are You????:confused2:
PYSIA- nierozumiem...:eek:
usunelaś konto ,ale moze to przeczytasz....podpisuje sie pod tym co napisala Wiola.....
LIL- witam i Ciebie kochana.wczoraj Ci napisalam wiesci od Palemki-doczytalaś??:-)

ja nie mam nr tel.do Pysi wiec nie napisze smska-ma ktoraś do Niej komórke??

witam wszystkie przy kawie-pospalam do 10:szok::-D:-D

Ostatnia edycja:
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry