Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Kurka mąż mi sciąga emotki i wstawil cos tam z pogodą,ale ja nie widze obrazka w poscie tylko ten kod-bez sensu;/
RURKA- ja bralam rozne hormony-dostalam 10 kg wiecej przez to ,ale juz zrzucilam...mąż badal nasienie-bierze witaminy...
GUMISIA- witaj
EDYTA- po terminie @ wychodza nawet wieczorem testy ,wiec nie czaruj ,ze pilaś tylko siuraj kochana ))
LIL- to fajnie,ze zlapala,ś buziaka od Palemki )
co do zamykania konta to ja sie nie wypowiadam o uzaleznieniu-spójrzcie na moją ilość postów ))))jak mam dola to poprostu pisze mniej ale nie mam zamiaru odchodzić...
a mi w sumie obojętne czy dziewczynka czy chłopczyk, ale tak cichutko cichunio wolałabym dziołszke, bo wiecie: sukienusie, kokardki, opaseczki, kiteczki, lakiereczki ach och
Mamitka ja mam niedoczynność tarczycy, podobno od urodzenia, a wiem o niej jakieś 10 lat. Leczę się, hormoniki ok, mąż też zdrowy. Moja endokrynolog mi powiedziała, że nie powinno być problemów z zajściem i raz dwa się uda. W sumie to był pierwszy cykl, w którym wszystko było ok, więc może nie trafiliśmy akurat w owulację. Jak się w przyszłym cyklu nie uda się pójdę do gina i się może wspomogę Clostilbegyt'em.
Bliźniaki też fajne tylko pewnie trochę zamieszania na początki hihi
Przyznam że w takiej grupie jak wasza dużo łatwiej przez to wszystko przechodzić. Już od jakiegoś czasu przeglądałam co tu się dzieje i dlatego postanowiłam dołączyć :-)
ja zawsze tez chcialam dziewczynke a teraz dostrzegam ogromne plusy jednego i drugiego wiec calkowicie pozostawiam to losowi, zeby tylko donosic i urodzic zdrowe choc jakbym miala wybierac to pierwsza wolalabym dziewczynke a pozniej chlopca, no ale raczej takiej mocy sprawczej nie mamy