reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Kurka mąż mi sciąga emotki i wstawil cos tam z pogodą,ale ja nie widze obrazka w poscie tylko ten kod-bez sensu;/

RURKA- ja bralam rozne hormony-dostalam 10 kg wiecej przez to ,ale juz zrzucilam...mąż badal nasienie-bierze witaminy...

GUMISIA- witaj :)

EDYTA- po terminie @ wychodza nawet wieczorem testy ,wiec nie czaruj ,ze pilaś tylko siuraj kochana :)))

LIL- to fajnie,ze zlapala,ś buziaka od Palemki :))

co do zamykania konta to ja sie nie wypowiadam o uzaleznieniu-spójrzcie na moją ilość postów :):):):):)))))jak mam dola to poprostu pisze mniej ale nie mam zamiaru odchodzić...

może dziewczyny zmieniły forum? :-(

a mi w sumie obojętne czy dziewczynka czy chłopczyk, ale tak cichutko cichunio wolałabym dziołszke, bo wiecie: sukienusie, kokardki, opaseczki, kiteczki, lakiereczki ach och :D

Mamitka ja mam niedoczynność tarczycy, podobno od urodzenia, a wiem o niej jakieś 10 lat. Leczę się, hormoniki ok, mąż też zdrowy. Moja endokrynolog mi powiedziała, że nie powinno być problemów z zajściem i raz dwa się uda. W sumie to był pierwszy cykl, w którym wszystko było ok, więc może nie trafiliśmy akurat w owulację. Jak się w przyszłym cyklu nie uda się pójdę do gina i się może wspomogę Clostilbegyt'em.

Ostatnia edycja:
Bliźniaki też fajne :) tylko pewnie trochę zamieszania na początki hihi
Przyznam że w takiej grupie jak wasza dużo łatwiej przez to wszystko przechodzić. Już od jakiegoś czasu przeglądałam co tu się dzieje i dlatego postanowiłam dołączyć :-)

ja zawsze tez chcialam dziewczynke a teraz dostrzegam ogromne plusy jednego i drugiego wiec calkowicie pozostawiam to losowi, zeby tylko donosic i urodzic zdrowe:) choc jakbym miala wybierac to pierwsza wolalabym dziewczynke a pozniej chlopca, no ale raczej takiej mocy sprawczej nie mamy:)

edyta u ciebie bylo by ciezko chyba :-)
gosiane i bardzo dobrze zrobilas ze napisalam, zawsze latwiej czlowiekowi na dusze jak sie wygada

reklama
wiolka- NO TAK ,TERAZ pewnie mi stuknie 10 000 postów :)

ja mogę mieć i bliżniaki byle by sie udalo-i wiecie co-ostatnio sie zastanawialam gdzie wstawie 2 lozeczka :):):):)))))no bije mi równo :)

kochane śmigam na zakupy-bede pozniej :))czas robic obiad a ja za dlugo pospalam ,teraz bb i musze leciec a chyba sie przykleilam do krzesla :):);)

RURKA-ja mam syna po Clo a teraz ten lek nie zadzialal-rosly po nim pęcholki i nie pekaly tylko sie kurczyly ;/

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry