reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
hehe dobra dziewczynki zmajstrowalam przepyszny obiadek i ide ogarnac kuchnie i sie kapac a pozniej wybywamy w odiwedziny wiec odezwe sie jutro, trzymajcie sie cieplutko :*

reklama
Rurka a moze wszystko sie oczyszcza tak bez zadnej przyczyny,jesli masz tak obfita @ to radzilabym Ci uzywac podpasek zamiast tamponow,bo tampony sa dobre ale przy skapych @ ;-)
Np ja nie moge uzywac tamponow bo powoduja stany zapalne...

Gumisia to bawcie sie dobrze

jestem..my juz po obiedzie-krokiety z mieskiem ,surówka z selera i ziemniaki+woda cytrynowa..

teraz na kawe wstawilam i pyszne drożdzowki czekają-zapraszam :)

SOL- mowisz,ze o trzecim myslisz:-D:-Dno widzisz-bycie mamą uzależnia jak bb:-D:-D:-D:-D

GUMISIA- milej zabawy:)

RURKA- tak,Domi jest z pierwszego cyklu z Clo ale teraz bralam chyba 5 razy i nic...
co do obfitości @ to tak czasem bywa...a masz przy tym jakieś bóle??bo ja mam 1-szy dzień b.obfitą-tampony co 2 godz.wymieniam ale bólu nie mam...

EDYTA- a u Ciebie test bedzie pro'forma tak jak u Made czy Kocurka:sorry::-p:-p

Moja Zuza ma dzis same 5 w suwaczku :))

nadrobilam ufff hehe :) produkcja pelna para idzie :)

jeszcze do mnie nie dociera to co sie dzieje:) kupilam jeszcze BOBO TEST sprawdze go za dwa dni...dla pewnosci:)

SOL :)

oj ja tez jeszcze nie wierze za bardzo , to chyba normalne tym bardziej w tak wczesnej ciazy :)

:sorry:Dziewczyny nie moge spać.

Wiem że często nie pisąłam ale podczytywałam was codziennie. Niestety na jakiś czas musimy z męzem przerwać starania. Mąż jest w szpitalu ma podejżenie ostrej niewydolności nerek, zakarzenie całego organizmu. Trzymajcie za nas kciuki.
Bo przecież musi być dobrze..........................

Zycze wszystkim starającym a w szczególności mamie , pok i mery beth aby w końcu doczekały się tych dwóch kreseczek. A tym co się wystarały spokojnej ciązy i łatwego rozwiązania. Trzymajcie sie~!!!!!!!!!!!!

duzo zdrowka dla meza !!!! trzymam mocno kciuki &&&&

lil przyznaję się:( wczoraj jak przyszła @ to miałam usuwać, ale nie poddam się, będziecie miały mnie dość, a ja tu będę, będę się starać do zafasolkowania i żadna @ mnie nie zastraszy:-)

i tak trzymaj :)

Bliźniaki też fajne :) tylko pewnie trochę zamieszania na początki hihi
Przyznam że w takiej grupie jak wasza dużo łatwiej przez to wszystko przechodzić. Już od jakiegoś czasu przeglądałam co tu się dzieje i dlatego postanowiłam dołączyć :-)

witaj :) i masz racje jakos w grupie razniej , a i masa pozytywnych fluidkow tutaj jest :)

Gosiane i sluszna decyzja ze dolaczylas do nas :-):-)

Mama gdybym miala test o czulosci 10IU/L to moze bym sie skusila ale ja mam mniej czuly :-p

moze ja ci swoj podrzuce ?? jeszcze dwa mi zostaly ;) jeden sobie zachowam ten z paskami na pamiatke , ale tego digital moze przeslac hehe , wtedy juz nie bedzie wymowki ;-)

Wiecie co dziewczyny? ja się zastanawiam czy ze mną jest wszystko ok, nigdy nie miałam obfitych miesiączek, i przepraszam za niesmaczny opis, ale teraz leje się ze mnie strasznie, nie nadążam tamponów wymieniać. I ten ból brzucha, nasila się... może coś złego się dzieje, albo już się stało ?:-(

mysle , ze masz poprostu obfity okres i tyle ....
ja jak mialam to poronienie we wczesnej ciazy , to potwornie zaczely mnie bolec plecy tak na dole .... pozniej wyczytalam , ze tak wlasnie sie dzieje , ale wtedy tego nie wiedzialam :(

kurcze szkoda , ze Pysia odeszla :( i jakos dziwne te jej posty byly ...
Kocurka tez dawno nie bylo .... KOCUREK gdzie jestes ????????????????!!!!!!!!

My jeszcze przed obiadkiem,za jakas godzinke bedziemy sie zajadac...

Asionek- Palemka sie nie odzywa ale konta nie usunela,przeciez Pysia mogla zrobic podobnie jesli nie chciala juz pisac...chyba ze naprawde cos sie stalo,albo ktos sie wlamal na jej konto :sorry:

Czesc wszystkim! Musze sie pochwalic, ze wlasnie zakupilam tescik :tak: DIGITALa sobie nabylam, a co mi tam :-D Ale jeszcze planuje dokupic normalny, zeby byl na pamiatke (albo i nie :dry:) Gdzies juz tutaj czytalam, ze podobno na DIGITAL to co sie wyswiatli po jakims czasie zanika.

reklama
Jak to pysia sobie poszła?????? :eek: :eek: :eek:

Witajcie.... cały piątek miałam sajgon i nie było kiedy lapka otworzyć .....

Ale jakoś in media res zdołałam zrobić betę po południu w piątek :)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry