Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

edyta - sól albo śmietana - najlepsza wymówka żeby na chwile wyjść![]()

no widzisz-bycie mamą uzależnia jak bb

jeszcze do mnie nie dociera to co sie dziejekupilam jeszcze BOBO TEST sprawdze go za dwa dni...dla pewnosci
SOL![]()
Dziewczyny nie moge spać.
Wiem że często nie pisąłam ale podczytywałam was codziennie. Niestety na jakiś czas musimy z męzem przerwać starania. Mąż jest w szpitalu ma podejżenie ostrej niewydolności nerek, zakarzenie całego organizmu. Trzymajcie za nas kciuki.
Bo przecież musi być dobrze..........................
Zycze wszystkim starającym a w szczególności mamie , pok i mery beth aby w końcu doczekały się tych dwóch kreseczek. A tym co się wystarały spokojnej ciązy i łatwego rozwiązania. Trzymajcie sie~!!!!!!!!!!!!
lil przyznaję sięwczoraj jak przyszła @ to miałam usuwać, ale nie poddam się, będziecie miały mnie dość, a ja tu będę, będę się starać do zafasolkowania i żadna @ mnie nie zastraszy:-)
Bliźniaki też fajnetylko pewnie trochę zamieszania na początki hihi
Przyznam że w takiej grupie jak wasza dużo łatwiej przez to wszystko przechodzić. Już od jakiegoś czasu przeglądałam co tu się dzieje i dlatego postanowiłam dołączyć :-)
Gosiane i sluszna decyzja ze dolaczylas do nas :-):-)
Mama gdybym miala test o czulosci 10IU/L to moze bym sie skusila ale ja mam mniej czuly![]()
Wiecie co dziewczyny? ja się zastanawiam czy ze mną jest wszystko ok, nigdy nie miałam obfitych miesiączek, i przepraszam za niesmaczny opis, ale teraz leje się ze mnie strasznie, nie nadążam tamponów wymieniać. I ten ból brzucha, nasila się... może coś złego się dzieje, albo już się stało ?:-(