reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Czesc wszystkim! Musze sie pochwalic, ze wlasnie zakupilam tescik :tak: DIGITALa sobie nabylam, a co mi tam :-D Ale jeszcze planuje dokupic normalny, zeby byl na pamiatke (albo i nie :dry:) Gdzies juz tutaj czytalam, ze podobno na DIGITAL to co sie wyswiatli po jakims czasie zanika.

super !!! to teraz czekamy na wiadomosc i trzymam &&&&&&&&&&
i one rzeczywiscie zanikaja ... mi juz wczoraj zrobil sie pusty ekran :( buuu , takze dobrze , ze masz tez normalny test :)

Edyta ale po co ktos ma sie wlamywac ,pisac , ze odchodzi i usowac konto ?? dziwne to troche
a nawet gdyby to przeciez mozna zalozyc nowe konto i napisac co sie stalo ...

Kocurek dobrze , ze jestes , bo juz sie martwilysmy ... i jak beta ?? :)
ja nie robilam i chyba nie zrobie , szkoda mi kasy , bo tutaj droga jest ( zreszta testy tez :/ )

reklama
asionek beta 17 796 ! ! ! czyli 6 - 7 tydzień ciąży :)))))))))))))))))))))) (faktycznie skończył się 5-ty i od dwóch dni leci 6-ty)

KOCUREK- witaj kochana-ja od wczoraj mam z Wami kontakt :)))
A Pysia napisala-ide stąd-i zamknela konto na bb....;/

Lazurowe W.- tak po 24 h wynik na Digitalu znika;/takze jak chcesz miec pamiatke to kup "zwyklego"sikacza :))no i &&&&&&&&&&& zaciskam zeby byly II ;)

ASIONEK- cześć:)

Lazurowe tak znika wynik :tak:

Kocurku Pysia poszla sobie nie mowiac dlaczego odchodzi...

A widze ze betke robilas i kiedy beda wyniki? o juz widze to spora ciaza :szok:

edyta , mama - hej! :)))))) wyniki już odebrałam online dziś rano... :)))

Oj coś mnie Kamil woła :) wrócę do Was !

Ostatnia edycja:
powróciwszy ;)
prądu nie było. No mam nadzieję, że to tylko okres. Dziwi mnie ten ból, bo nigdy mnie w okres nie boli, a teraz bardzo mocno, ale jakoś się przemęczę te 5 dni!

rurka- WITAJ PONOWNIE-no u nas taki wicher ,ze mam nadzieje nie pozrywa linii energetycznych;/

EDYTA- a czy Ty czasem juz malego skańca nie robilaś???? :):):):):)

KOCUREK- beta piękności :)gratki jak nie wim co :)

Asionek31, mama05 dzieki za &&&&&. Moj pierwszy miesiac, ale wierze, ze sie uda. Mam ochote od 2 dni... zwymiotowac, ale nie doszlo do tego :-)
PYSI nie ma???? oooooo, smutasno.... :-(

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry