reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
hej hej kobietki

dzisiaj zadnej zafasolkowanej??

Kocurek - noto masz juz 1000% pewność !!! super:)

Lauzrowe...- trzymam kciuki :) &&&&&&&&&&&&&&

Edytko - dawaj testowanko juz jutro;-)

Asionek- ciezko uwierzyc tymbardziej ze wczesniej leczyłam się na cyste(dokladnie w listopadzie) ,nawet w pierwszej ciazy miałam cyste w wielkosci 5 cm i podtrzymywano mi ciaze:( ale po miesiacu znikneła i synek urodził sie az 2 tyg po terminie :P

Co do pysi- w sumie nie ma co sie doszukiwać- ja 2 lata temu pisałam na innym forum- ktos mnie znalazl z mojej miejscowosci i szanrazował ze wszyscy sie dowiedza co wypisuję - roznie to bywa...od tamtej pory bardziej uwaząm :P
:szok::szok::szok::szok:

reklama
Dzieki laski, wiem, ze nie jestem sama :-)

JA CHCE DZIDZIUSIA NA WALENTYNKI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Jeszcze 9 dni...

mikusia ma racje. Zdarzaja sie takie **** Moze faktycznie PYSIA byla pod czyjas presja i dlatego musiala odejsc....

Ostatnia edycja:
RURKA- remont:baffled::baffled:rozumiem i nie zazdroszczę:sorry:

LAZUROWE W.- no to jak sie objawy pokazują to czekamy na info po testowanku:tak:

MIKUSIA- ale Pysia nic takiego nie pisala Ona ogolnie byla raczej zamknieta w sobie..
no nic jest jak jest-Jej decyzja-nagla i niezrozumiala ,ale Jej.....

RURKA- a ile Ty masz lat kochana ???

mamita- masz racje nie ma co wnikać każdy decyduje sam za siebie:)

ruurka- ja testuje ponownie jutro albo pojutrze:)

a jak wasze objawy ja sie smieje ze moj maz wszystkie przejal bo ma mdlosci,zmiany nastoroju hehe :) mnie tylko piersi bola i spac mi sie chce...:/

mikusia &&&&&&&&

Dziewczynki ja i moja @ zmykamy, może nospa pomoże i będziemy się dobrze bawić wieczorem na imprezie, także odmeldowuję się i do pozniej :*

Ostatnia edycja:
asionek beta 17 796 ! ! ! czyli 6 - 7 tydzień ciąży :)))))))))))))))))))))) (faktycznie skończył się 5-ty i od dwóch dni leci 6-ty)

ooo to juz ciaza spora :) no i teraz to juz chyba masz pewnosc ;-)

Dzieki laski, wiem, ze nie jestem sama :-)

JA CHCE DZIDZIUSIA NA WALENTYNKI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Jeszcze 9 dni...

mikusia ma racje. Zdarzaja sie takie **** Moze faktycznie PYSIA byla pod czyjas presja i dlatego musiala odejsc....

faktycznie zapomnialamp o walentynkach ( moze dlatego , ze ja nie obchodze za bardzo ) , ale prezent byl by super !!! i dalej trzymam &&&&&&&& :)

Rurrka udanej imprezki !! :)

Mama witaj :)

ide jesc , bo normalnie az mnie zassalo z glodu hehe

Cześć Dziewczyny!!!!!!!!!!!! powiedzcie mi czy jesli mierze temperaturę w intymnym miejscu i wyskakuje 37,7, 37,5 stopni to znaczt że się UDAŁO???????? dla porównania jak mierzę pod pachą to wychodzi 36,5.......................PROSZĘ POWIEDZCIE

wiem że jeśli kokaże sie ponad 37 stopnie oznacza to fakt że będzie się szczęśliwą mamusią.... ale to jak się mierzy rano po przebudzeniu a jeśli przed chwilką mierzyłam??? rano zapomniałam :( czy temperaturka może być wyższa w ciągu dnia od tak o??? moja owukacja przypadała na 31 styczeń, z obliczeń....
to już 8m-c starań...
czekam na informację

reklama
celina witaj - dopiero 21 wyższych temperatur mierzonych rano do godz. 7.00 daje bardzo duże prawdopodobieństwo ciąży :)....

Kocurek powoli sobie zaczyna zdychać ........... bleee :sorry:

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry