reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
celina2010 masz taka sama date przyjscia @ jak ja. Ale ja testuje dzien wczesniej. A co do snu to wlasnie dzis nad

ranem snilam, ze oczywiscie bylam w ciazy. Ale to juz ostatni miesiac byl.

Byli przy mnie moi rodzice no i moj Borys i zesmy szybko na porodowke jechali, bo juz zaczynalam rodzic :-D

A moze skusisz sie i zatestujemy razem, cio??? Chyba, ze juz wczesniej wykryjesz fasolke, czego Ci mocno zycze &&&

Ostatnia edycja:
niestety............ jedna | :( może test nie wykrył..... OBY!!!

niewytrzymałam... ale liczę na to że test nie wykrył ciązy bo jest za wczesnie...
chętnie potestyje z Tobą lazurowe we dwie raźniej :)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
jestem ,rozmawialam przez tel..

CELINA- widze,ze sie palisz do testowania-rob sikacza i tak znac i -&&&&&&&&&&&&&& zaciskam !!!moze sie udalo :tak::-(

LIL- witaj kochana ,jak mija dzionek-u Ciebie tez takie wichry:sorry::eek:

KOCUREK- jak tak rozdajesz to ja też troche betki poprosze:sorry::sorry::sorry:tak odrobinkę-kolo 1000-zeby już na usg bylo widać:sorry:

Celinka jak masz termin na 15 lutego to na pewno jeszcze za wcześnie na test było. Z różnych powodów najlepiej testować po terminie @. Trzymam kciuki!

Kocurku 16000! Dzięki! Tylko jak je złapać? Może na moje konto przelej? :rofl2:

Mama
wichry!!!!!!!! Chmury jak w filmie na przyspieszeniu płyną! Ale zza okna to nawet fajnie wygląda! Ja to lubię jak tak się przewietrzy i złe myśli przewieje!

A w ogóle laseczki robię pizzę - zapraszam!

kurde jedna krecha tylko ale tłumacze sobie ze jest za wsześnie... bo dziwnie sie czuje... nie wiem jak to określic nie jest mi niedobrze ale jestem taka dziwna jakbym miała ścisk brzucha coś takiego jak przy dużym stresie...

CELINA- przykro mi,ale czekamy nadal :) i &&&&&&&&&

RURKA- masz 25 lat wiec dacie rade -jeszcze masz kawal czasu na starania :))ja skonczylam 32 wiec z kazdym miesiącem jest mniejsza szansa..........ale walcze-nie ma co !!

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry