reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
hehe to mówisz dajecie czadu na całego??? hehe my też ale zapał troszkę spada... najgorsze ze ja mam tak że jak mam dni płodne to jak dzikus bym wszędzie się kochała a płodne się kończą... i tak jest mysl a po co? i tak się nei uda... trochę to męczy! ale myślę że będzie dobrze...:)

uciekam trzeba zapalić w kominku bo jest chyba 15stopni w domu... hehe no i biorę się za szycie firaneczek :)
dziękuję kochani za słowa wsparcia i rozmowę :)
lazurowe umowione jesteśmy na 14 luty 2011 :) ja będę po 9.00 na pewno :) jeśli znajdę czas to pokaże sie wcześniej ale tescik dopiero 14-tego dotrzymam słowa....

Ostatnio edytowane przez moderatora:
kocurek to super G zareagowal :) oj az sie rozmarzylam jak to fajnie sie ta nowina dzielic
ja mam chwilke czasu jeszcze przed wyjsciem wiec jestem :)
maz wrocil z pracy i opowiada ze snilo mu sie jak na bezludnej wyspie bylismy z czorka dzieci :P
hehehe dobre co :P
pytam go jak juz bedzie czas na wiesci jak sie uda to jak mu powiedziec, a on na to zebym mu twixa wtedy kupila :P i bron boze przez telefon nie mówila :)

KOCUREK- no to sie G.rozmarzyl pewnie jak w necie sie napatrzyl na 6-cio tyg.dzidzie :))pogratuluj Mu dobrej roboty :)))))))))

ide pogadać przez tel.z naszą Wisieńką..

my z K chwile rozmawialismy o dzieciach i wrocily wspomnienia naszego malenstwa i lezki polecialy, ale na szczescie maz szybko zalagodzil sytuacje i mowi, co placzesz przeciez powiesz i zrobie ci bobaska prosta sprawa juz sprawdzony jestem :) heheh i jakos weselej od razu, nie moge sie juz doczekac czy sie uda w tym cyklu

juz po obiadku , kurcze az mnie brzuch rozbolal ... chyba sie zaladek mi skurczyl ;)

super ta data 14 luty , bede trzymala za was mocno kciuki !!! i za reszte tez oczywiscie &&&&&&&& i sama za siebie tez hehe

kurcze piszecie o pogodzie i czuje sie jakbym nie wiem gdzie mieszkala :) u nas bardzo cieplo , na krutki rekaw normalnie mozna isc , na balkoniku sobie posizdzialam z ksiazka :) slonko niezle prazy , a jutro moze nad morze pojdziemy :)

ide poleniuchowac sobie :) jakos sie zamulilam tym jedzeniem

Mama nie sikalam jeszcze :no:

Pok ja jestem juz 2 dni po terminie moj suwaczek klamie :-p

Tigunia a ile jestes dni po terminie @ ?

Celina za wczesnie zrobilas test,poczekaj do terminu @ :tak:

Kocurku widze ze Twoj G zareagowal tak jak powinien :-)

My juz po obiedzie,teraz sacze kawe i wcinam ciasto :-p

Dziewczynki ja lecę do babci. Dziś mam 18 dc. i już mi się zaczęło czerwone plamienie. Ale może to po badaniu, które wczoraj było? Trochę mi się w kibelku słabo zrobiło no ale nic, im szybciej nowy cykl tym szybciej monitoring.

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry