reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
celina2010 ja Ci powiem, ze ja mam test w szufladzie i tez mnie lapy korca zeby siku zrobic na tesciora, ale czekam twardo. :-D

Oki, wiec testujemy w walentynki od samego ranca. Ja mam na DIGITALu napisane, ze jakbym 4 dni

przed spodziewana @ testowala to jest 55% mozliwe, ze wyjdzie dobrze, a jak 1 dzien przed @

to 98% wiarygodnosci. Wiec CELINA ja Cie tu przywoluje do porzadku i meldujesz sie razem ze

mna 14.02 rankiem na bb. I moze lepiej nie testuj tak wczesnie, bo sama widzisz, ze dupa.

lazurowe tak mam regularne co 28dni... jedynie ostatnio spóźnił mi się 2 dni ale co było powodem nie wiem... chyba nastawienie że jak się spóźnia to na pewno ciąża... tyle lat miałam regularnie ze byłam pewna że ciąża ale nadeszła @@ :( ale może tym razem się uda :) to w walentynki robimy test????????????????????

lazurowe dobra nie testuje...!! testy mi się skończyły...ale bedę walczyła żęby mnie diablik nie skusił wczesniej!!!!!!!!!! kurde powiem Ci że ja strasznie ciekawska jestem.... tyle estów przeprowadziłam bez sensu że szok ale nic mnie to nie nauczyło.... a jak u Ciebie z temperaturką???hmm

Ostatnio edytowane przez moderatora:
celina2010 tak, jestesmy umowione na walentynki :-D

Ja w sumie tez mam co 28dni, a ostatnio mialam 5 dni spoznienia. Po prostu tak sie stalo. Przyczyn sie nie doszukiwalam.

Ale ciesze sie, ze juz sama nie zostalam na placu boju. Moze jeszcze jakas staraczka jest chetna na walentynki, hmm? :tak:

celina - jak masz miec @ dopiero 15 lutego to test nic Ci nie pokaze. Musisz jeszczet roche wytrzymac.

edyta - a czy Twoj suwaczek prawde mowi czy jestes juz po terminie? bo jak prawde mowi to tez jeszcze poczekaj z testem.

kocurek - wcale nie trzeba meirzyc max do 7 rano. wazne, zeby mierzyc zawsze o tej samej porze. Ja mierze o 7:30/7:45 i wszystko ladnie widac. :)

buzi

mama G. jest szczęśliwy :) :) :) :) :) :) powtarzał to tyyyle razy :)))))))) bardzo się przejął i zaczął od razu z rana czytać przy mnie w internecie jak to się w 6-tym tygodniu drobinka rozwija - zdizwił się, że już serduszko bije :)))))) kazał mi się od razu zrejestrować do gina (co uczyniłam - idę w pon.) i powiedział, że sobie musi poradnik dla przyszłego taty kupić :))))))) Było dużo śmiechu i czułośći :)
Zamówił mi już poduszkę do spania!! - takiego rogala :)))))))))))) no i chyba za tydzień dostanę samsunga wave w prezencie :)....

Ale zaznaczył, że przy moim prezenciku - smoczuś i dodatni teścik - wszystko co może mi podarować po prostu wymięka .......... :)

no to melduje sie i ja ;-)

u mnie nadal @ nie widac... ale jeszcze poczekam z testem... ;-)
Rurka u mnie nadal zero zmian ;-*

jeju jakie wiatry od wczoraj :szok:

celina2010 ja temp. nie mierze, nie stosuje testow owu tylko sie seksimy z moim

Boryskiem i czekamy na cud :-D

To pierwszy nasz miesiac staranek, ale wiem, ze bedzie OK ;-)

Ostatnia edycja:
reklama
he he super!!! powiem ci samej najtrudniej... robi się ten test czeka z nadzieją na dwie || a tu zonk... i tak co miesiąc mężulek mi mówi żebym była bardziej cierpliwa i nie robiła tych testów, że za bardzo myśle... ale jak tu nie myśleć....NIE DA SIĘ!!!
na walentynki jesteśmy umówione!!! :D: :D:D:D obyśmy miały " || " to były by najpiękniejsze walentynki i dla mnie i mężulka i dla Ciebie też lazurowe pewnie??? długo się staracie?

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry