• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Asionek a w nocy to bede baranki liczyć bo nie zasne ;) :-)
a co chcecie sie mnie juz pozbyc z BB ? ;( :-( heh :-)

o mały Rafałek sie obudził i daje mi popalić... Ayć te jego kopniaki są cudowne ;) :-)

nie no co ty nikt cie nie wygania ;)) siedz z nami jak najdluzej :)

ja tez juz chce kopniaczki czuc !!!
jakies leki mam i boje sie :( tak bardzo bym chciala zeby wszystko tym razem bylo dobrze !!!

reklama
Asionek ja spiąca nie jestem...

Kocurek a to w pracy już wiedzą? bo nie inaczej jak dałaś zwolnienie od gina. Dużo pić musisz, u mnie to też z zaparciami czasem się wiązały te wzdęcia, więc jakieś suszone śliwki, jogurty, owsianka itd :-) a może do końca roku to by komuś rozłożyli te Twoje godziny? chyba tak czasem się robi. a nowy rok... nabór pokarze jaki będzie, choć za ciekawie nie wygląda.

gumisia wielkie dzięki :) :))) tak też staram się robić - unikam już prawie wszystkiego (kapusta, fasola, groch, owoce kwaśne i soki) ale cokolwiek bym nie zjadła to brzuch rooooośnie :eek: popytam jutro w aptece :-)

Hehe mlodam no jeszcze nie dałam od gina zwolnienia :-p ..... szkoda mi dyrki B .... i kombinowania z planem kurde :-(

Ostatnia edycja:
mi się wydaje, że tak po prostu jest, że co się nie zje to wzdyma;-)
nom my też kochamy te zmiany planu... tylko kserować i kserować hehehe :-p
laska czytałłam wcześniej, że nie lubisz suwaczków, ale mogłabyś sobie zrobić ;-)

Ostatnia edycja:
kocurek to z ciebie zloty pracownik :) ja tam nie bede miec wyrzutów sumienia, jak tylko sie dowiem ide na l4 i wydaje mi sie ze lekarz ze zwgledu na pierwsze poronienie tez od razu kaze poodpoczywac

ja również planuje L4 jak tylko zajdę :D wszyscy mówią: "ciąża to nie choroba", ale jak ktoś ma styczność z 16 wiecznie kichających, zakatarzonych i kaszlących przedszkolaków to nie ma wyjścia:p

Kocurek wiesz o czym mówię, prawda?

gumisia a Ty na jaki temat pisałaś/piszesz?

oki, ja tam na dziś brykam.
miłego wieczorku pozostającym życzę :-)
kocurek miłego wypoczywania :-) i mniejszych wzdęć ;-)

brykaj mlodam tylko nie za wysoko :-D

rurka ano właśnie kurka te wirusy szczególnie :baffled: niestety mikroby będę mieć regularnie dostarczane przez mojego nastolatka .... no ale zawsze to mniejsze stężenie :tak:

gumisia ee tam złoty pracownik :-p aaale w końcu prawie 10 lat przepracowałam cięgiem więc nie pojawiam się i znikam znienacka i za często na niespodzianki tego typu nie narażam :sorry2:

reklama
o wplywnie telewizji, temat morze:)
dla mnie to nie jest kwestia choroby ale nie naleze do grona feministek ktore probuja sobie samej udowodnic ze ciaza ich nie ograniczy nie wplywnie na ich zycie itp, dla mnie to naprawde cudny czas ostatnie chwile na wyspanie sie wsluchanie sie w swoje cialo nacieszeniem z najblizszymi tym stanem, przy nastepnym dziecku juz nie bedzie takiej mozliwosci, bo zawsze bedzie o wiele wiecej obowiazkow i widze po przykladach ze nie ma czasu nawet na drzemke, na zachcianki, nie mozna sobie pozwolic na chwile slabosci zmeczenia, i strasznie zybko to leci, wiec skoro wiem ze kazda nastepna ciaza tak bedzie wygladac, to czemu sie nie porozpieszczac w pierwszej:)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry