• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Mary. On jest dumny jak paw ;) :-)

KOCurek poświęca poświęca duzo czasu ;)
a jak samopoczucie kochana? Jak fasolka ?:-)

Ostatnia edycja:
reklama
Kocurek - niestety, w robocie... :-(:-( Dzis mam ochote sie pochlastac! :-( I do tego - ile razy mozna tlumaczyc chlopu, ze jak jest 70% obnizki ze 100 koron to to bedzie 30 koron?! :no::crazy: I tak codziennie...

Mlodamamusia - ale sie ciesze!!! :-)

mlodmamusia to dobrze ... cieszę się :tak:

A ja .... no coż ....
1) niedobrze mi
2) padnięta jak przy grypie
3) gorąco i zimno na przemian
4) okropne wzdęcia !!
5) ..... c.d.n. pewnie :-D

mary rozumiem takie frustracje doskonale ..... to jak w szkole - wytłumaczysz ładnie i powoli zasady jakiejś aktywności, skończysz i od razu dwie mordki wołają - "Proszę pani ale o co właściwie chodzi????? Czy może pani wytłumaczyć ??????" Więc pani cierpliwie :wściekła/y: tłumaaaczy raz jeszcze przebijając się przez ADHD.. I za chwilę ręka w górze - "Proszę pani, a co my mamy teraz robić ???????" :eek:

I tak na każdej lekcji ..... :dry:

kocurek biedna jestes, czyli jeszcze brakuje mega wstretów, wymitów i rozrywajacych piersi:P heheh wiec moze byc gorzej, jakos przemeczysz sie, mozemy sie zamienic jak cos:)

reklama
gumisia ooo na wymioty jeszcze czas - tak przynajmniej tydzień :-D Już się nie mogę doczekać ;-)

asionek spokojnie... ja z Kamilem to takie sensacje serduchowe miałam, że aż do uznanego kardiologa we Wrocku się dostałam - tylko po to, żeby się dowiedzieć, że to absolutnie normalne :tak:

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry