• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
MLODAM- wlatuj:) będzie też kakao Nesqick ..
jem.gif

MADE- gdzie Ty jesteś kochana?????????????????tak sie nie robi
niewolno.gif
my tu tęsknimy i martwimy sie....a Ty tak zniknęlaś
znikam.gif

reklama
mama moje ulubione zresztą ;-)
mary to jeszcze 2,5 godzinki :-) yyy a jaki masz czas? ten sam co w Polsce? i wygaduj się ile wlezie ;-)

Hej dziewczyny. Wpadam dzis tylko na mpment, przywitać się i pozdrowić. Byliśmy z Maćkiem u lekarza i ma zapalenie oskrzeli. Oczywiście antybiotyki do łózka. Ja chrypię i kaszlę , no i boli mnie głowa. Będę jak lepiej się poczuję
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

mary to jeszcze 2,5 godzinki :-) yyy a jaki masz czas? ten sam co w Polsce? i wygaduj się ile wlezie ;-)

Mlodam - ooo, dziekuje! Tak, czas ten sam. ;-)

Mama - super, ze tu wszystko gralo dzis! :-) Nowe fasoleczki by sie tylko przydaly... :-)

Kurcze, jeszcze @ nie ma! Juz sie bardzo na @ czuje, i plecy, i dol brzucha bola, a ta sie opoznia... Zreszta juz powinnam przywyknac!

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry