• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
jestem ,dzieci odebrane,wcinają bulki maślane u gór a ja mam jeszcze godzine poki mąż nie wróci:tak:

SOL- to wpisuj siebie na liste Staraczek:-D:-D:-D:-D

RURKA- tak zrob jak zmienisz gina-powiedz ,ze juz dluugo sie staracie i niech dziala :)badania hormonów,monitoring....

LIL- a Ty po tej @ chcialabyś brać Clo???

MLODAM- cześć :)

Mama ja będę brała to, co mi lekarz zapisze. Tak sobie myślę, że jak nie będę miała owulki to pewnie mi clo zapisze??? Tylko nie wiem czy w kolejnym cyklu zdążę wziąć skoro idę na wizytę w 10 dc.?

Właśnie mi Karola oznajmiła że nie chce kolejnej siostry ani brata :-p
Spadam bo mi zaraz łeb rozwali :dry:

lil - ty masz 33 ?
mama - poczekam na @ :-p

asionek to wg. wyliczeń standardowych wychodzi Ci termin na13 października

no wlasnie tak mi wyszlo za pierwszym razem ...
zrobilam teraz sobie kalkulatory na rozych stronkach wpisujac to samo iiiiiiii za kazdym razem inna data :szok:
od 13 , pozniej 15 , 16 i nawet raz 18 pazdziernika ....hmmm ciekawe to
a najlepszy ten 18 , bo wychodzi , ze to 2 tc hehe , a ja juz czuje od 3 prawie , ze w ciazy jestem
i robilam test tyd. temu digitam i wtedy byl juz na nim 2 a 3 tc ... teraz jakbym siknela bylo by juz napewno 3+
ehh te suwaczki dziwne sa :)

mama witam!!!! pieczywko kupione? ja też poproszę :-)

asionek mi wyszło, że jesteś 5t6d ;-) chyba się nie mylę ;-)
Termin porodu liczyłam wg "zasady" co giny korzystają, mają to swoje magiczne kółeczko ;-) ja go nie mam, ale to się dodaje 7 dni do dnia OM i odejmuje 3 miesiące i masz termin porodu

Ostatnia edycja:
reklama
asionek Mamita, gina poleciła mi moja sis cioteczna, która nie mogła zajść w ciąże 1,5 roku, była u niego na kilku wizytach i zaszła, wcześniej jej mówili, że nie będzie miała dzieci, a dzisiaj ma 2 córeczki. Ja powinnam chodzić do ginekologa endokrynologa, ale w Elblągu mamy tylko jednego, na dodatek burak, więc więcej do niego nie pójdę!

Do endokrynologa jeżdżę do Gdańska do Invicty i tam rzeczywiście moja dr. tak mi leki ustawiła, że hormony mam miodzio :)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry