• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
RURKA- dziś wzielam pierwsza tabletke Clo wiec jeszcze 4 -biore do soboty a we wtorek za tydzień wizyta i usg-mam nadzieje,ze pecherzyk urośnie i...pęknie i ze endo bedzie grube:)
w weekend zaczniemy dzialania:)

ASIONEK- tak zrób-nie wyprawiaj sie sama daleko bo różnie moze być..

WIOLKA- cześc kochana..takie tam nasze pogaduchy :))Pysia napisalam mi sms'a z internetu ,ze u Niej oki i pozdrawia:)

ASIONEK- a czemu masz 2 rózne suwaczki ciążowe-jeden pokazuje 4 t.c a drugi 5t.c.???

kurcze dziwne z tymi suwaczkami ... wczoraj jeden wsiakl wiec zrobilam drugi , u mnie dzialaja wszystkie dobrze ... hmmm
a ktory pokazuje 5tc ??

Rurka zawsze mozesz powiedziec , ze sie dluzej starasz ;) tak dziewczyny robia jak nie chca czekac ... podobno dopiero po poltora roku wysylaja na badania jak sie nie uda zajsc ...

Wiola witaj :) no bede uwarzac :) zakupilam kilka ksiazek o ciazy i po ciazy :) bedzie co czytac

Jos kochana mysle o tobie !!!!!!!!!!!!!!! :)

kurcze rzeczywiscie inna mam date .... ja juz sie pogubilam :szok:
niech tak bedzie narazie , a 17 lutego sie dowiem co i jak ;)
bo raz mam termin na 13.10 gdzie indziej na 15 , albo 17 :/
nic nie kumam hehe
ale raczej to jest dopiero 4 tc i 5 dzien :)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Asionek jak zmienię lekarza, to tak mu powiem :D

lil, też tak zrobię :D Teraz chodziłam na NFZ ale koniec, totalna zlewka, byle swoje odpykać i następna, pójdę prywatnie, może się przejmie i pomoże :)

No nie udało mi się oficjalnie w 2011 urodzić bo się Emi pospieszyła :-p A póki co to moja przymiarka, ale nic pewnego bo nie chcę niczego na mężu wymuszać a on się boi o przyszłość a z trójką łatwo nam nie będzie :sorry: Kredyt na głowie a mamy małe mieszkanko. Muszę wcześniej porobić badania i skonsultować mój stan z lekarzami czy nie zaszkodzę sobie już skrajnie kolejną ciążą :-p W sumie to i tak muszę poczekać na @ żeby zacząć starania :-D A ta kij wie kiedy przylezie :-p Tak więc i tak mi się w 2011 nie uda urodzić jakby co :-p Ale chciałabym :tak: masochistka ze mnie :-p

sol podziwiam chęci!! bo ja tak od razu nie planuję, ja to wiesz jednego nie mam to nie wiem w praktyce co i jak, i myślę że to cięzka praca tak 2 w podobnym wieku.

Sol :rofl2: !!!!!

Jak mnie wyprzedzisz to się pochlastam :rofl2: Czy już wyprzedziłaś? :rofl2:

Rurka -
no ja chodzę na nfz i na szczęście lekarz mnie nie zlał. Ale prywatnie to na pewno zostaniesz inaczej potraktowana. Tylko gorzej jak się tych wizyt sporo zrobi - ja teraz nie mam niestety kasy na prywatne wizyty - w tym sęk dlaczego odważyłam się dopiero teraz zgadać lekarza o te moje plamienia.

Sol
doczytałam posta z poprzedniej strony. Odpocznij trochę :) Ale starać się możesz w sumie szybko - tzn. po prostu się nie zabezpieczaj, a dzidzia sama zdecyduje kiedy się pojawić :)

Ostatnia edycja:
reklama
Zmykam póki co bo nie dość że mnie plery bolą to głowa zaczęła mnie boleć jakby mnie ktoś sztachetą potraktował w potylicę :dry:

lil - zasadniczo już cię wyprzedziłam bo mam dwójkę w domu :-p ale nadal czekam na @ po poodzie i mogę sobie jeszcze z pół roku poczekać :-p

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry