• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Asionek uważaj na siebie:)

Wiolka ja wczoraj 30 min czytałam, tyle miałam zaległości z jednego dnia ;P

gumisia gdzie wybyłaś? zaczęliście już staranka?

reklama
RURKA- dziś wzielam pierwsza tabletke Clo wiec jeszcze 4 -biore do soboty a we wtorek za tydzień wizyta i usg-mam nadzieje,ze pecherzyk urośnie i...pęknie i ze endo bedzie grube:)
w weekend zaczniemy dzialania:)

ASIONEK- tak zrób-nie wyprawiaj sie sama daleko bo różnie moze być..

WIOLKA- cześc kochana..takie tam nasze pogaduchy :))Pysia napisalam mi sms'a z internetu ,ze u Niej oki i pozdrawia:)

ASIONEK- a czemu masz 2 rózne suwaczki ciążowe-jeden pokazuje 4 t.c a drugi 5t.c.???

mnie po wczorajszych pozadkach w ogrodzie wszystko dzis boli... naszczescie dzis wieje i mama wymowke zeby nie isc...
mama co do Pysi to kompletnie nie rozumiem jej postepowania.....
asionek mama ma racje uwazaj na siebie i fasoleczke ....e-ciocia ci to mowi:-)
rurka listopad jest nasz:-)

Mamitka powiem Ci, że ja wolałabym się wspomóc jakimiś tabletkami, bo tak coś czuję, że bez tego się nie obejdzie, ale to będzie mój pierwszy cykl z testami owu, i dopiero się dowiem czy mam owulację, czy nie!

Wiolka pewnie! a jak Twoja @? jest czy już sobie poszła? moja na szczęście już się dzisiaj kończy i jutro wyniesie się na dobre :D

WIOLKA- no wiesz...Jej decyzja..może wróci..

a Ty sie wcz.narobilaś czy Cie przewialo??

RURKA- pewnie popróbuj z testami owu moze Ci sie uda tak jak dziewczynom..ja przerabialam i testy i mierzenie tempki i obserwacje ogranizmu(śluz,szyjka) i narazie lipa.

ale......skoro Wiola robisz zapisy na listopad to wpisz i mnie na liste:))

hej kobietki, ja kończę pracę i mykam do domku, do zobaczenia do jutra, bo pewnie wieczorem nie zdąże was nawiedzić- mój M robi od dwóch dni zakusy na mnie a może dzisiaj będą w końcu sprzyjające warunki;-),pozdrawiam,papa

Sol jako staraczka chcesz wrócić? :tak::tak::tak:

Mlodam a Ty byłaś w szpitalu ostatnio???? Mnie jakiś czas nie było i o niczym takim nie słyszałam! Ale teraz wszystko w porządku??? U mnie bez zmian - może tylko, że plamienia mam coraz dłużej i coraz wcześniej - teraz mi kawa wietrzeje, dziwnie się czuję i wmawiam sobie, że moje plamienie tym razem to już na pewno implantacja - łoooooo matkooooooooooooo - walnijcie mnie w łeb!

Ostatnia edycja:
reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry