Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
hej dziewczynki, przyszłam tylko na chwilke zycze Wam miłego dnia ja i moje dziecko chorujemy a 2 marudy w domu to zgroza:/ uciekam do lozeczka
sciskam mamuski
u mnie zero zmian...@ brak... test jedna krecha... wizyta u gina w piatek.
Cześć dziewczyny ja tylko na chwilkę więc z góry przepraszam ,że nie nadrobię.
Moje rozwarcie znów się pojawiło na 2cm...dostałam wczoraj mega dawkę na rozwój płucek małej i dziś ponowna czeka...Czy któraś wie coś więcej odnośnie zastrzyków DEXAVEN? Od razu trzy dawki w jednej i dziś to samo. A wszystko dlatego bo podobno już niewiele nam zostało. Teraz to już mam stresa...Tomi wziął urlop i czekamy. Skurcze są na poziomie 30-40% więc nie najgorsze.
Pozdrawiam ;-)
Ja wlasnie bylam na ogrodzie ...u nas tak wieje ,ze mi pozrywalo sznurki ktorymi przywiązalam drzewka...masakre-polecialam je ratować zeby ich nie zlamalo-co z tym wichrem![]()
jestem kochaneu mnie tez straszne wichry az sie boje psa wypuszczac na dwor zeby mi go nie porwalo
u mnie dzis ogorkowa a K i tak bedzie bardzo pozno![]()
kocurek jak sie czujesz?
rurka i asionek juz zagladaly ?
hehe rurka my to sie potrafimy zgrac juz ktorys raz pod rzad![]()
Pok nie dam rady leżeć. Cała chodzę. No nic czekam. Nigdy więcej litra kawy!
mocne jak diabli i jak kiedys to wypilam jeszcze w upaly takie jak sa tutaj , to malo ducha nie wyzionelam ASIONEK- dzieki..trzymaj &&&&&&&&& przydadzą sie na akcje ;-):-):-):-)
a co do samopoczucia to tak wlaśnie wyglądają poczatki ciąży..uważaj na zaslabnięcia bo tez sie czesto zdażają i zawroty glowy...