• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
SOL- czyli jednym slowem czujesz sie tak
rozjechany_na.gif

ale Emilka ma dziś suwaczek:-)same 1:tak::-D

reklama
RURKA- powitawszy:-D:-D:-D;-)
powiedz mężowi ,ze na bb są też wątki dla ojców.........tyle,ze wtedy 2 kompy Wam bedą potrzebne:-p

czesc kochane :)
nadrobilam w koncu ;))))

hej dziewczynki, przyszłam tylko na chwilke zycze Wam miłego dnia ja i moje dziecko chorujemy a 2 marudy w domu to zgroza:/ uciekam do lozeczka

sciskam mamuski

duzo zdrowka !!!!:)

u mnie zero zmian...@ brak... test jedna krecha... wizyta u gina w piatek.

tzrymam &&&&&& za wizyte :)
kurcze , a mialas juz tak kiedys ??

Cześć dziewczyny ja tylko na chwilkę więc z góry przepraszam ,że nie nadrobię.
Moje rozwarcie znów się pojawiło na 2cm...dostałam wczoraj mega dawkę na rozwój płucek małej i dziś ponowna czeka...Czy któraś wie coś więcej odnośnie zastrzyków DEXAVEN? Od razu trzy dawki w jednej i dziś to samo. A wszystko dlatego bo podobno już niewiele nam zostało. Teraz to już mam stresa...Tomi wziął urlop i czekamy. Skurcze są na poziomie 30-40% więc nie najgorsze.
Pozdrawiam ;-)

trzymam mocno kciuki za to zeby mala jeszcze posiedziala w brzuszku troche !!! :)
kobietki to takie niecierpliwe sa hehe juz w brzuszku u mamy zaczynaja :)

Ja wlasnie bylam na ogrodzie ...u nas tak wieje ,ze mi pozrywalo sznurki ktorymi przywiązalam drzewka...masakre-polecialam je ratować zeby ich nie zlamalo-co z tym wichrem:crazy::crazy::crazy:

wow znowu ?? moze to na zmiane pogody tak wieje ?? oby szybko przeszlo :)

jestem kochane :) u mnie tez straszne wichry az sie boje psa wypuszczac na dwor zeby mi go nie porwalo :)
u mnie dzis ogorkowa a K i tak bedzie bardzo pozno :(
kocurek jak sie czujesz?
rurka i asionek juz zagladaly ?

hehe rurka my to sie potrafimy zgrac juz ktorys raz pod rzad:P

hej :)
nawet nie wiesz jak mi sie milo zrobilo jak czytalam ,ze sie pytasz o mnie :) dzieki !!
trzymam mocno &&&&&&&&& za staranka :)

Pok nie dam rady leżeć. Cała chodzę. No nic czekam. Nigdy więcej litra kawy!

oj skad ja to znam :( tutaj maja strasznie mocna kawe , np. capucino to espresso dwa razy i na to bita smietana :szok: mocne jak diabli i jak kiedys to wypilam jeszcze w upaly takie jak sa tutaj , to malo ducha nie wyzionelam :( cala sie trzeslam i do tego serducho bolalo ... oj balam sie strasznie :/ teraz juz wiem , ze te kawy takie siekiery i nie pije ich , ajk juz to w domu z duza iloscia mleka :)
mam nadzieje , ze juz ci lepiej !!!

Kocurek widze szalejesz z jedzonkiem eheh
ja jakos nie moge owocow jesc :( od razu niedobrze mi , a o bananie to moge chyba narazie zapomniec , bo jest masakra po kilku gryzach
dziwne to :)

mam pytanko jakos mam sporo wiekszy puls czy to normalne ?? szybko sie mecze i nawet jak mowie brak mi tchu momentami :( mialyscie tak mamusie ??

trzymam mocno &&&&&&&&&&&& za staraczki , bo widze , ze sporo z was niedlugo zaczyna akcje :)

ASIONEK- dzieki..trzymaj &&&&&&&&& przydadzą sie na akcje ;-):-):-):-)

a co do samopoczucia to tak wlaśnie wyglądają poczatki ciąży..uważaj na zaslabnięcia bo tez sie czesto zdażają i zawroty glowy...

RURKA- ooo,to szaleństwo :):)my mamy 1 i jak mąż potrzebuje coś zrobić do pracy to musze oddac po dobroci :)

ASIONEK- dzieki..trzymaj &&&&&&&&& przydadzą sie na akcje ;-):-):-):-)

a co do samopoczucia to tak wlaśnie wyglądają poczatki ciąży..uważaj na zaslabnięcia bo tez sie czesto zdażają i zawroty glowy...

dzieki :)
kurcze czasami to normalnie az mam mroczki przed oczami i miekkie nogi ... no nic nie bede sama sie szwedac i tyle ;))

reklama
witam wszystkich... przepraszam ale nie dam rady nadrabiac.... dzialo sie cos waznego? tesknie za wami?

u nas chwila ciszy, Iwa zasnela , chlopaki przed telewizorem a ja w koncu pomylam okna i pozmienialam firanki

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry