Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
🌿 Kochane/i
życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych.
Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się.
Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”.
I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️
🐣 Ściskamy Was świątecznie
zespół babyboom.pl
Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Laseczki muszę Was doczytać, ale potrzebuję pomocy!!! U kumpeli wypiłam dwie kawy półlitrowe - w sumie litr, zaraz odlecę, fatalnie się czuję. Staram się wypić butlę wody, żeby to wypłukać, ale czy znacie jeszcze jakąś metodę na trzęsiawkę po kawie???
Mama clo zalecił Ci lekarz?? To są hormony na receptę? Coś mi się wydaje, że ja też to dostanę, chciałabym łykać od razu.
Oj doczytałam coś o Pysi - tajemnicze jej smsy. Pysia jestem z Tobą!
Mama trzymam kciuki, żeby clo pomogło! Jakoś wyszło u nas słońce i mam wrażenie, że u mnie również clo pomoże - choć jeszcze nie wiem czy je dostanę. Ale kurcze idzie wiosna, będzie dobrze!