• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
mary trzym się cieplutko w robocie :-)

Ooo to będziemy mieć prawie to samo mamci u mnie schabowy, ziemniaczki (może frytki) i surowizna z kapustki ale czerwonej :-D

czesc;P

uciekłam od moich dzieci i przyleciałam do Was :D przynajmniej będzie mniej nadrabiania w domu :D

Pozdrawiam Wszystkie razem i każdą osobno :*

Jak Wam dzionek mija?:-)

jestem kochane :) u mnie tez straszne wichry az sie boje psa wypuszczac na dwor zeby mi go nie porwalo :)
u mnie dzis ogorkowa a K i tak bedzie bardzo pozno :(
kocurek jak sie czujesz?
rurka i asionek juz zagladaly ?

hehe rurka my to sie potrafimy zgrac juz ktorys raz pod rzad:P

Hej Laski:-)
U nas też wichura na całego. W pracy klientów nie ma, więc przyszłam do Was.

Mąż się na mnie wczoraj obraził:-( Nawet nie wiem za co dokładnie, coś chyba palnęłam:zawstydzona/y: i z tego powodu nie było wczoraj staranek, dzisiaj muszą być:wściekła/y: nie oddam walkoverem tego cyklu....

Zapomniałam wczoraj zrobić test owu, przypomniało mi się o 23-ciej:zawstydzona/y:

Kurcze, jak ciężko jest czekać czy się udało czy nie.....

U mnie na obiad zupa wiosenna i klopsiki z makaronem w sosie pomidorowym:tak:

gumisia ano zdychaczka lekka :-p najbardziej to wstyd przyznać te hmmm... gazy mnie męczą - co bym nie zjadła to brzuch mało nie pęknie taki wielki sie robi ajajaj ..... no i muli porządnie - cały czas na gorzkiej herbatce wiszę :))))

rurka :-)

zizi :-)

reklama
KOCEREK- no to faktycznie mamy podobne obiadki :))

RURKAA- cześc kochana..poczytaj ,poczytaj bedziesz miala mniej w domku -ściskam Cie i milego dnia :)

GUMISIA- powitać :))

no dobra -oko pomalowane
oczyska.gif
,jade...mam nadzieje ,ze nic mi na glowe nie spadnie przez ten wiatr;/

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry