• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
LIL- no mama nadzieje ze Clo pomoze ,juz poj roku nie bralam wiec na to licze..

poza tym masz racje-idzie wiosna:)

pogadaj z gin moze akurat Ci zapisze...

reklama
Mama no pogadam pogadam....Czekam tylko na 10 dc. - bo wtedy wizyta. Tylko nie wiem kiedy ten cykl się rozpocznie. U Ciebie dni płodne już lada moment :)

mama jestem:-) troszku mnie jakis wirus rozlozyl na tym urlopie, ale daje rade

marcepanek trzymaj sie dzielnie kochana bedzie dobrze.

kocurku dbaj o siebie dobrze ze jestes w domu, odpoczywaj

tigunia nadal &&&&&&&&&&&&&

lil mi gin zaproponowal clo ale ja sie jeszcze wstrzymalam. chcialam poprobowac bez. ale jak widzis na suwaczku postanowilismy z S kiedy zaczynamy.

lil raz ze wzgledu na nowa prace. Nie chcialam tak od razu z brzuszkiem zaczynac. No i staramy sie dopiero pol roku. Chcialam dac nam jeszcze troche czasu. Gin zaproponowal mi clo ze wzgledu na bezowulacyjne cykle;(

cześć :-)

maja witaj :-)
ja dziś o wiele więcej sił, no i sporo musiało mi minąć bo mam siłę i ochotę na kompa :-p u mnie piękne słonko za oknem świeci, ale co z tego jak Zalewski zapowiadał vodaj od czwartku powrót zimyyyyyy :wściekła/y: ale cóż. tożto dopiero początek lutego :crazy:

Ewula rozumiem. Dobrze, że macie termin wyznaczony kiedy z clo zaczynasz. Jeśli u mnie się okaże, że mam cykle bez owulacji i dostanę clo to chyba od razu spróbuję. Ciekawe jak długo czeka się na efekty.

Witaj mlodam :))) Ależ piękne te Twoje suwaczki! :))) Jak się czujesz??? Jeśli chodzi o zimę to dla mnie może wrócić - byle słońce zostało!

lilka rozmroziłam mus truskawkowy - może by Ci pomógł taki orzeźwiający :-)

mlodam heja :-D no i w końcu nie dotarłam po katalog :-D siedzę na L4 a DJ ryba pewnie wiesza na mnie psy i koty hehe :-p

Wypuściłam kapusia z klatki - łazi za mna jak piesek kochane zwierzątko :sorry2:

reklama
lil wlasciwie to mozna spodziewac sie efektow juz po pierwszym cyklu. Roznie lekarze planuja takie leczenie ja bede brala clo przez 6 cykli jezeli bede to dobrze znosila, ale licze ze nie bedzie trzeba az tak dlugo:-)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry