Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
🌿 Kochane/i
życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych.
Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się.
Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”.
I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️
🐣 Ściskamy Was świątecznie
zespół babyboom.pl
Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
rurka wczoraj juz jej nie bylo a dzis lekkie plamienia sa.... no ale mam nadzieje ze jutro sie pozegnamy:-)
mama narobilam sie jak chol....i teraz miesnie mnie bola
sol starasz sie o 3 corcie?:-)zapraszamy
witaj lil:-*
Mamuś ale ja wiem, że się nie mości - zresztą od wielu miesięcy to samo - tylko jakaś cząstka mnie bardzo chciałaby wierzyć, że tym razem jest inaczej. Zdecydowanie kończę z kawą!!!!!!! No ale wiem, że rozumiecie - taki już nasz los staraczkowy
Mama tylko, że mój durny gin, którego zamierzam zmienić poinformował mnie, że monitoring cyklu to i owszem, ale dopiero jak przez jakiś czas nie zajdę w ciąże. Nie określił ile "jakiś czas" ma trwać, ale wg. niego mam się niepokoić dopiero po roku, a ja nie mam zamiaru tak długo czekać!
no i zniknełam, zasiadłam sobie do kompa wcześniej jak chwilkę z Wami popisałam, a na to dzieciaki wpadły, że grac chcą no i ciotka miała po bb ale cóż... ;-)
SOL a czemu się pytasz? to chyba oczywiste :-) Kocurek a ja cię źle przeczytałam... bo wyczytałam, że dotarłaś w końcu po katalog ;-) hihihi chyba padnięta byłam czytając. no to jak z tym zwolnieniem???