• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
LIL- no jestes:)))

SOL- rozgośc sie tylko mnie nie wyprzedz:))))))))))))

RURKA- no gdzies problem jest u każdej z nas ,ze sie nie udaje...musialabyc zrobić sobie monitoring i zobaczysz jak wygląda sprawa..

reklama
Mama jestem - odlot miałam po tej kawie. A teraz zgon. Czyli Sol chce zostać mamuśką 2011???? Nie żebym miała coś naprzeciwko :tak::tak::tak:

rurka wczoraj juz jej nie bylo a dzis lekkie plamienia sa.... no ale mam nadzieje ze jutro sie pozegnamy:-)
mama narobilam sie jak chol....i teraz miesnie mnie bola
sol starasz sie o 3 corcie?:-)zapraszamy
witaj lil:-*

PAULINA- papa i przyjemności
uscisk.gif
:)))))do jutra :)

LIL- nikt Cie tu nie bedzie
boks.gif
my same nie raz sobie wkrecamy wiec Cie rozumiem :))nigdy nic nie wiadomo :)moze sie mości:)

Mamuś ale ja wiem, że się nie mości - zresztą od wielu miesięcy to samo - tylko jakaś cząstka mnie bardzo chciałaby wierzyć, że tym razem jest inaczej. Zdecydowanie kończę z kawą!!!!!!! No ale wiem, że rozumiecie - taki już nasz los staraczkowy :)

LIL- kochana wiem o co Ci chodzi ,wiem i rozumiem...

ja sie na chwile odmelduje musze jechać po Zunie i do piekarni po świerze pieczywko na kolacją..za jakieś pol h będę z powrotem..

KOCUREK- śpisz????????????

Mama tylko, że mój durny gin, którego zamierzam zmienić poinformował mnie, że monitoring cyklu to i owszem, ale dopiero jak przez jakiś czas nie zajdę w ciąże. Nie określił ile "jakiś czas" ma trwać, ale wg. niego mam się niepokoić dopiero po roku, a ja nie mam zamiaru tak długo czekać!

reklama
no i zniknełam, zasiadłam sobie do kompa wcześniej jak chwilkę z Wami popisałam, a na to dzieciaki wpadły, że grac chcą no i ciotka miała po bb :crazy: ale cóż... ;-)

SOL a czemu się pytasz? to chyba oczywiste :-)
Kocurek a ja cię źle przeczytałam... bo wyczytałam, że dotarłaś w końcu po katalog ;-) hihihi chyba padnięta byłam czytając. no to jak z tym zwolnieniem???

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry