• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Mlodam oooo to moja ciaza juz nie jest taka malutka jak myslalam :) super !!
no ja kiedys tez tak liczylam i wlasnie stad ten 13 , pozniej na jakiejs stronce tez mi tak wyszlo , a teraz wpisuje i jakies bzdury mi wychodza totalne :/ no nic ciekawe co mi gin wyliczy hehe

Rurka to dobrze , ze ma kto ci doradzic :)
trzymam &&&&&&&&& za ciebie mocno !!!

reklama
hmm dziewczynki maz zrobil niespodzianke i wrocil po 12 wiec pojechalismy na miasto pozniej obiadek a teraz wrocilam do was,
cos mi sie mignelo o smsie od pysi, ktos mi stresci co i jak bo ja juz nie nadazam nadrabiac tego wszystkiego :)

sol ale śliczne zrobiłaś "suwaczki" mmmmm pikne!!!

Asionek no myślę, że termin porodu wg OM wyjdzie mu taki sam ;-) hm... ja juz nie wiem jak to z Twoimi tygodniami... w suwaczkach bb wyszło 4t5d. a te moje wcześniejsze wyliczenia to sama liczyłam, hoinka już to wie...

Ostatnia edycja:
LIL- domyslam sie ,ze bedziesz brala to co Ci gin zapisze..mam nadzieje,ze jednak masz owu i Clo nie bedzie konieczne....

SOL- na bol glowy wez apap..

MLODAM- tak pieczywo zakupione,dzieci jedza kolacje o 19.00 wiec mają świeżutkie:)

Sol w czerwcu :-(

Mama już nie mogę się doczekać co się u lekarza okaże. Ależ mam zgon po kawie! Lecę do sklepu. Buziaki!

Czesc babeczki!!!

Pisze z pracy, szefowa juz poszla... Boooooooooooooooze, ale ja mam dzis dzien... :-( W drodze do pracy w poblizu mnie w autobusie siedzial facet, od ktorego bylo czuc tak okropnie, ze szok! I do tego... za przeproszeniem robil pod siebie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :szok::szok::szok: Jeju, myslalam, ze nie dojade do pracy bez puszczenia pawia!!! :szok: A w robocie oczywiscie masa towaru znowu i szefowa zostawila wszystko mnie!!! :angry: Tak mnie plecy bola, ze szok. Ale juz mi zapowiedziano, ze do konca wypowiedzenia nioe moge isc na zadne zwolnienie - szefowa ma od czw. urlop, a od marca przychodzi inna. Ale ze stara ma urlop to ta nowa juz przejmuje obowiazki i dzis zadzwonila z kazaniem, ze nie ma chorowania!!! :szok: Cholera, a co to ja sobie decyduje, kiedy mnie cos boli albo kiedy jestem chora?!?! :crazy: Boze, mowie Wam, szlag mnie zaraz trafi na miejscu! :-(

Kochane, zaraz Was poczytam, musialam sie tylko troszke pozalic, bo dzien taki mam powalony, ze szok... :-(:sorry2:

GUMISIA- Pysia napisala mi ,ze u Niej w miare Oki i ze mysli o nas i pozdrawia i kibicuje :)

MARY- tule kochana
glaszcze.gif
mam nadzieje,ze dasz rade a w drodze powrotnej bedzie spokojniej niż w drodze do pracy....

LIL- papa,do napisania
oczko2.gif

reklama
Mama, Mlodam, Rurka - dzieki, kochane! Przepraszam, ze Was tu w ogole uraczylam opowiescia!!! Ale w szoku sama dotad jestem, jakis dziwny ten dzien! :-( Zaraz mi plecy wykorkuja do tego... A jeszcze tyle garow do wypakowania... No nic, oby do 20.00!!!

A co nowego dzis? :-) Mam nadzieje, ze wszystko w porzadku na forum! :tak:

Ostatnia edycja:
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry