• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
dzien doberek ;)

jestem po praktyce;)
normalnie massakra nic ludzi nie chcodzi i nie kupuje massakra;(

A dzidzia ma dzisiaj strasznego lenia;)

nie powiem bo ja też :)

a wy co tam ?;):):-)

reklama
WISIEŃKA- zdrówka i dzieki za ~~~~~~~~~~:tak:
MARY- a byly dzialania,jest nadzieja czy czekasz na @???

RURKA,GUMISIA,MLODAM i reszta gangu Olsena:-D:-D:-Dja na dziś zmykam.

do jutra kochane.

chyba,ze wieczorkiem wlece powiedzieć dobranoc;-)

dobranoc Mamitka, i jeszcze raz dzięki:*

Młoda chyba nic nowego, rzekłabym, że wszystko po staremu :)

Wisienka
zdrówka :*

Mary, główka do góry :*

mama to do juterka albo wieczora:*
rurka nie raczej nie, nawet nie wiem czym mozna w razie czego poza testami, wiec na spontana, w razie czego moze po dwoch nieudanych cyklach jak zaczne swirowac to cos wymysle :) ale ogolnie myslalam ze nie bede myslec o tym ze zajeme sie wszystkim i niczym ale sie nie da, ehh takie swiadome starania to najgorsze co moze byc

No objadek juz sobie zjadłam to zdnaczy obiado kolacja ;)

Moj K na wiadomość ze będzie synek to prawie sie popłakał ze szczęścia ;):-)

No objadek juz sobie zjadłam to zdnaczy obiado kolacja ;)

Moj K na wiadomość ze będzie synek to prawie sie popłakał ze szczęścia ;):-)

Mlodamamusia - czyli wszystko OK juz miedzy Wami? :-) Super, ciesze sie!!! Widzisz, faceci tylko zgrywaja sie, ale na pewno w glebi serca jest dumny!!! :tak:

Ostatnia edycja:
sol ale śliczne zrobiłaś "suwaczki" mmmmm pikne!!!

Asionek no myślę, że termin porodu wg OM wyjdzie mu taki sam ;-) hm... ja juz nie wiem jak to z Twoimi tygodniami... w suwaczkach bb wyszło 4t5d. a te moje wcześniejsze wyliczenia to sama liczyłam, hoinka już to wie...

no wlasnie :) polatane to i tyle ...

Hej dziewczyny. Wpadam dzis tylko na mpment, przywitać się i pozdrowić. Byliśmy z Maćkiem u lekarza i ma zapalenie oskrzeli. Oczywiście antybiotyki do łózka. Ja chrypię i kaszlę , no i boli mnie głowa. Będę jak lepiej się poczuję
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

zdrowka duzo jeszcze raz zycze !!! :)

mama to do juterka albo wieczora:*
rurka nie raczej nie, nawet nie wiem czym mozna w razie czego poza testami, wiec na spontana, w razie czego moze po dwoch nieudanych cyklach jak zaczne swirowac to cos wymysle :) ale ogolnie myslalam ze nie bede myslec o tym ze zajeme sie wszystkim i niczym ale sie nie da, ehh takie swiadome starania to najgorsze co moze byc

staranka moga tez byc fajne :) wiadomo jakis stres jest , ale chyba gorszy jak juz mija sporo czasu
poczatki sa fajne :) i przesylam <<<<<<<<<<<<<<<<<< :)

Mary wow jaka jazde mialas .... masakra :( ja to bym wyszla :( czesto w Pl musialam wysiadac , bo tak ktos capil , a ja strasznie wrazliwa na zapachy jestem i od razu wymiotuje :/
oby to byl pierwszy i ostatni raz !!!

Mama dobrej nocki :)

Mary wow jaka jazde mialas .... masakra :( ja to bym wyszla :( czesto w Pl musialam wysiadac , bo tak ktos capil , a ja strasznie wrazliwa na zapachy jestem i od razu wymiotuje :/
oby to byl pierwszy i ostatni raz !!!

Asionek - no, taka mam nadzieje... Lekko nie bylo, bo to 45 minut drogi, ale coz... A jak samopoczucie? ;-)

reklama
Witajcie ponownie :-)

Pospało mi się - ponad 3h :szok:

mlodam wiesz.... Grzesiek mówi, że wolałby, żebym już nie pracowała bo nerwy i bakterie i wirusy w szkole ..... a ja już zaczęłam się źle czuć i chyba będzie tak jak w poprzedniej ciąży - im dalej w las tym osobliwiej :) :) :)) Więc chyba odbędę poważną rozmowę po feriach z DJ.... :)

asionek TAK serducho i tętno to normalka - ja mam taką arytmię czy tachykardię od paru tygodni, że ojej :sorry2:

mary Ty jeszcze w robocie?????

mlodamamusia Ufff dobrze, że dumny i niech tak trzyma i niech z mamusi będzie dumny i jej jak najwięcej czasu poświęca :tak:

Ostatnia edycja:
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry