• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Kocurek, Asionek podzielcie sie objawami, dajcie chociaż troszeczkę :D

gumisia: licencjat "agresja w otoczeniu dziecka"
mgr: "przygotowanie dziecka do podjęcia nauki szkolnej"

reklama
KOCUREK powodzeniaaaa na rozmowie :szok:nie lubię takowych rozmów, dobrze, ze mojej nie musiałam takiej przejść, sprawa się sama rozwiązała po moim wylądowaniu w szpitalu. a ferie to od 14 mamy nie? znaczy że do końca tyg masz zwolnienie? a od jakiego lekarza wzięłaś? :-p
co do gryp i innych zachorowań to fakt, mniejsze prawdopodobieństwo jak się nie przebywa w takiej ilości osób, choć przyznam, ze jak chodziłam teraz do pracy to nie zachorowałam, a teraz kilka dni po wyjsciu ze szpitala bach i chora :-(
co do objawów to wzdęcia były makabryczne, ale na szczęście mam to za sobą ;-)
MAMA miłego wieczorka :-) i smacznej kolacyjki :-)

No, i mnie z BB wywalilo! :oo:

Kocurek - no, to witaj w klubie! :-D Eeee, juz tylko ze 2 tyg. i jestem wolna. :tak: Mam tylko nadzieje, ze w nowej pracy sie sprawdze!!! :oo:

Babeczki, ja zmykam, musze dokonczyc robote... Ale nie wiem, jak, bo mnie taaaaaaaak plecy bola ze szok!!! Chyba nigdy mnie az tak nie bolaly!... :sad:

Buziaki!!! :*:*:*

Rurka trzymaj <<<<<<<<<<<<<<<<<<<<< :)

Kocurek dobrze wiedziec , bo juz tez chcialam sie do lekarza wybrac ;)

Mloda to moze pospij sobie :)

Mary dobrej nocki :)

Asionek a w nocy to bede baranki liczyć bo nie zasne ;) :-)
a co chcecie sie mnie juz pozbyc z BB ? ;( :-( heh :-)

o mały Rafałek sie obudził i daje mi popalić... Ayć te jego kopniaki są cudowne ;) :-)

Ostatnia edycja:
mlodam zwolnienie lekarz ginekolog sam mi zaproponował na szczęście i nie musiałam prosić :-) na razie mam do 13.02 ..... potem ferie a potem zobaczę ... może wezmę od internisty ..... gryzie mnie to, że będą musieli kogoś poszukać w zastępstwie ... i czy znajdą :confused:

A brałaś coś na te kurna wzdęcia ??? Bo w końcu pęknę :szok:

Ostatnia edycja:
reklama
kocurku wydaje mi sie ze espumisan wolno w ciazy a poza tym to moze jakies napary takie na wzdecia w aptce powinni wiedziec albo w necie poszukaj, no i unikanie takich wzdymajacych rzeczy czyli gazowane, surowe, warzywa straczkowe, niektorzy tak tez po pieczywie maja i duzo wody pic

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry