Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

Mary hej kochanie:*
a może powinnaś do gina pójść to skonsultować ?
A teraz to po prostu muszę chyba zrobić badania, by wiedzieć który hormon jest nie halo i coś z tym zrobić... :-( Lepiej to przed starankami wyregulować...Wow, MARY koniecznie skonsultuj sie z ginem. Nie chce nic krakac, ale lepiej wiedziec i leczyc niz nic nie robic i doprowadzic do dramatu.... Daj znac jak sie zdecydujesz :-) Moje samopoczucie w miare ok. Wczoraj i dzis rano poleciala mi krew z nosa, ale to podobno moze sie zdazac akurat teraz, dlatego staram sie nie panikowac. Stresa mam malego. Tak poza tym uwazam sie za szczesciare, mdlosci i wymioty trzymaly sie ode mnie z daleka :-)
A teraz tylko uważaj na siebie!
Ja też słyszałam, że krew z nosa może pójść, najważniejsze, by się tym nie zdenerwować zbytnio! ;-) A ja w najbliższym czasie na pewno się wybiorę do gina!
Trochę mam wyrzuty sumienia, ze przełożyliśmy staranka! Kurczę, a co jak będę miała naprawdę poważne problemy z zajściem?!
To teraz jeszcze sobie utrudniam! :-( Tyle dobrze, ze nie zaczęłam brać żadnych piguł antykoncepcyjnych!MARY najwazniejsze, ze pojdziesz. I dobrze, ze przesuneliscie staranka. Najwazniejsze jest zdrowie. Teraz Twoje, a potem Fasolki. A Fasolki z calego serducha zycze!! My, kobietki rozne dolegliwosci mamy, paskudztwa niekiedy sie takie czepiaja, ze glowa mala. Ja np., mam endometrioze, ale udalo sie zajsc :-) U Ciebie moze to byc tylko kwestia wyregulowania gospodarki hormonalnej. 3, 4 miesiace leczenia i staranka! Trzeba myslec pozytywnie!!!
Ale najpierw muszę zbadać hormony, to wszystko będzie wiadomo... Ufff, aż się boję, czy to nie jest coś poważnego, ale oczywiście trzeba myśleć pozytywnie!