• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Pytanie mam do was dziewczyny, bardziej do zaciążonych, powiedzcie mi drogie, czy zanim dowiedziałyście że jesteście w ciąży bądź tuż po bolały was jajniki, znaczy czy kłuły? Taki ciągnący ból chodzi mi, i jeśli tak to ile dni po owu jeśli pamiętacie.
Dziś trzeci dzień kiedy jajnik lewy bardziej mocno mi się odzywa, nie bolą mnie cały czas, przez pół dnia, parę godzin, albo ból jest mały albo odczuwalny. To mój 20 dc i dokładnie tydzień temu z soboty na niedzielę, ok 1 w nocy dostałam typowych bóli owulacyjnych, więc teraz chyba nie ma mowy o owulce opóźnionej.
Może mi któraś pomóc w rozwiązania wręcz detektywistycznej zagadki?

Hej. Ja tylko wpadam napisac, że zniknełam bo przezywałam oblężenie gości a teraz wypoczywam po tych spotkaniach. Pozdrawiam wszystkie i slę ~~~~~~~~~od kopiącego na okrągło malucha

Ja się jeszcze pojawiłam, ale dzisiaj to tu pusto.
Już wykąpana i czekam kiedy Maja zechce isc spać i biorę się za staranka. Teraz to już będzie do bólu:-D:-D:-D

Aelreda mnie tam jajniki nie bolały...
a co do śluzu to ci nie powiem bo nie pamiętam...

Normalnie ale mam dzisiaj głupawke ;D smieje sie z byle czego ;):-):happy2::cool2:

a wy co tam?:-p

jest tu ktoś ?:-)

Agapa
3mam kciiuki za staranka;)

Edyta gdzie jesteśś ? ??

Zostałam sama jak palec ;(
to nie pozaostaje mi nic innego jak isc spać ;)

To dobranoc ;**

Karaluchy ( ;

Ostatnia edycja:
lil - no to rzeczywiscie przy takiej dlugosci cyklu nie jest to raczej owulacyjne. mogloby byc wynikiem zagniezdzenia ale nie co miesiac przeciez... kurcze. mam nadzieje, ze uda Ci sie to wyjansic.
u mnie sam srodek. ale ja sie juz w ogole nie nastawiam. teraz jestem nastawiona na silownie, francuski i organizacje slubu, a jesli cos wyjdzie po drodze to dobrze, jesli nie wyjdzie to trudno. w sierpniu/wrzesniu IUI.

rurka - bosz! 2 razy dziennie to dla mnie jakas potworna ilosc przytulania :) 1 dziennie spokojnie wystraczy, nie mowiac o tym, ze tak jak dziewczyny pisaly co 2-3 dni jest jeszcze lepiej. Chodzi oto, ze przy czestych przytulaniach są slabe plemniki - malo dojrzałe. Przerwa 2-3 dni dobrze wplywa na ich jakosc. Z dokladnie tego powodu, zeby zrobic spermogram trzeba byc wstrzemizliwym przez minimum 3 dni a maks 7 dni (za dlyga przerwa tez zle wplywa na chlopakow). poczułąm się staro...

aelreda - jajniki moga kluc, bolec, coganc z miliiona powodow i bez powodu. w kazdym cyklu odczuciam oga byc inne. Zdarzaja sie raz na mmilion przypadkow 2 owulacje w jednym cyklu. Moze zblizac Ci sie okres powoli. A mozesz miec tez gazy... moze to wcale nie jajnik tylko jelito albo inna watroba... wyluzuj. Od takiego wsluchiwania sie we wlasne cialo mozna zeswirowac.
ze sluzem jest tez bardzo roznie - moze go nie byc, moze go byc bardzo duzo. moze byc inaczej niz w kazdym poprzednim cyklu, moze byc tak samo. Na dwoj babka wrozyla. Proponuje, zebys notowala swoje obserwacje i mogla porownywac z poprzednim cyklem.
Jedynym pewnym znakiem ciąży jest brak @.

a my poszlismy do knajpki wloskiej i na drinki z kumpelą. niedanow wrocilismy i wpadlam zerknąć co w trawie piszczy.

widzę, że nowa fasolka nam się tu szykuje :) gratulacje gosiane!

Witam dziewczyny! Dziś testowałam, 26 dc. u mnie, więc wszystko może jeszcze się zdarzyć, ale mam dwie kreski. Trochę w to nie wierzę, bo przecież ten cykl miał być stracony. Cieszę się bardzo, ale jeszcze bardziej denerwuję, że ta radość znowu będzie tylko chwilowa. Trzymajcie kciuki kochane. I miłego dnia wszystkim! Trzymam kciuki za resztę testów!

Zobacz załącznik 326897

Ostatnia edycja:
reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry