lil - no to rzeczywiscie przy takiej dlugosci cyklu nie jest to raczej owulacyjne. mogloby byc wynikiem zagniezdzenia ale nie co miesiac przeciez... kurcze. mam nadzieje, ze uda Ci sie to wyjansic.
u mnie sam srodek. ale ja sie juz w ogole nie nastawiam. teraz jestem nastawiona na silownie, francuski i organizacje slubu, a jesli cos wyjdzie po drodze to dobrze, jesli nie wyjdzie to trudno. w sierpniu/wrzesniu IUI.
rurka - bosz! 2 razy dziennie to dla mnie jakas potworna ilosc przytulania

1 dziennie spokojnie wystraczy, nie mowiac o tym, ze tak jak dziewczyny pisaly co 2-3 dni jest jeszcze lepiej. Chodzi oto, ze przy czestych przytulaniach są slabe plemniki - malo dojrzałe. Przerwa 2-3 dni dobrze wplywa na ich jakosc. Z dokladnie tego powodu, zeby zrobic spermogram trzeba byc wstrzemizliwym przez minimum 3 dni a maks 7 dni (za dlyga przerwa tez zle wplywa na chlopakow). poczułąm się staro...
aelreda - jajniki moga kluc, bolec, coganc z miliiona powodow i bez powodu. w kazdym cyklu odczuciam oga byc inne. Zdarzaja sie raz na mmilion przypadkow 2 owulacje w jednym cyklu. Moze zblizac Ci sie okres powoli. A mozesz miec tez gazy... moze to wcale nie jajnik tylko jelito albo inna watroba... wyluzuj. Od takiego wsluchiwania sie we wlasne cialo mozna zeswirowac.
ze sluzem jest tez bardzo roznie - moze go nie byc, moze go byc bardzo duzo. moze byc inaczej niz w kazdym poprzednim cyklu, moze byc tak samo. Na dwoj babka wrozyla. Proponuje, zebys notowala swoje obserwacje i mogla porownywac z poprzednim cyklem.
Jedynym pewnym znakiem ciąży jest brak @.
a my poszlismy do knajpki wloskiej i na drinki z kumpelą. niedanow wrocilismy i wpadlam zerknąć co w trawie piszczy.
widzę, że nowa fasolka nam się tu szykuje
gratulacje gosiane!