• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
jestem babolki:-D:-D:-D
nawet nie próbuję nadrabiać;-)

u nas od rana piękneeee slonko,ze aż cgce sie na powietrze...co prawda wieje czasemi jak smok ,ale ogólnie jest si..dzieci mialy juz 1 spacer,potem pojechalam na male zakupy bo jutro mam znajomych na obiado-kolacji...potem obiad ,teraz wrociliśmy z ogrodu-przycielam drzewka na wiosnę bo teraz jest odpowieni moment,Tom zawiesil hustawiki i pogral z dz.w pilke i niedawno wrocilismy ..dzieci malują a ja z kawą na bb:-p

czy są jakies newsy???????:-)
czy ktoś za mną tęsknil??????:-)
czy ktoś chce kawe i sernik?????:-)

Ja tęskniłam i chcę sernik, ale bez kawy

Wiola rozmawialiśmy długo, ale on to i tak zrobił dla mnie, bo on osobiście to się boi, ale ja mu pow. że za ,-c, 0 m-cy albo za rok ale będzie mi za to dziękował ze go zbajerowałam:-D. Jak zobaczy malucha to ... ach fajnie pomarzyć. Teścik zrobię ok 5 marca:-)

reklama
mama05 hej! Ja jak tu jestem to Ty zawsze cos smacznego upichcisz i nam smaka narobisz :-D Elvis sie mnie uczepil i grac chce ze mna :dry: A ja tu mam wazniejsze sprawy na BB :tak::-D Zebym aby nie byla w tyle :-D

LAZUROWE- tak,tak ,tylów na bb nie można mieć
WIOLA- wiem jak jest-Domi nie mial tego buntu..On jest bardzo ugodowy i pokojowy za to Zuzaaaaa-ta to nam dala i rogi pokazywala

Powróciłam, robiłam pizze bo wieczorem mamy gości;P

Dzięki Dziołszki za radę, ja się tu martwiłam, że za rzadko a proszę wyrabiamy 200% normy;P
Z moim Ł. się nie da co 2-3 dzień, skorzystam więc z planu Asionka- teraz codziennie wieczorem, a jak będzie owulacja to podwoimy działania :-D

Komu pizze?

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry