• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Rurka ja wiem, ze Ty masz gosci, bo ja wpadam do Ciebie z wizyta skosztowac tej pizzy:-D:-D

gosiane czekamy jutro z ranca na super wiesci. Buziaki :*

Heh, chetnie bym skorzystala, ale do Elblaga to uuuuuuuuuuuuuu daleko mam. Mieszkam w centrum Niemiec. Gdybym na polskim terenie byla to predzej:-D:-D:-D Ale kurier wchodzi w gre :tak:;-) Nareszcie mam telewizor na chodzie, bo juz kota dostawalam. Moge wreszcie znow ogladac moje niemieckie seriale ulubione :tak::-)

hmm kurczea ja o loreal profesjonalnych slyszalam super opinie... jutro podejme decyzje
uciekam kochane bede jutro:*

no widzisz kazdemu co innego pasuje :)

Powróciłam, robiłam pizze bo wieczorem mamy gości;P

Dzięki Dziołszki za radę, ja się tu martwiłam, że za rzadko a proszę wyrabiamy 200% normy;P
Z moim Ł. się nie da co 2-3 dzień, skorzystam więc z planu Asionka- teraz codziennie wieczorem, a jak będzie owulacja to podwoimy działania :-D

Komu pizze?

ja tez chce pizze :))
to trzymam kciuki , zebys tez zobaczyla kreseczki dwie niedlugo !! :)

i dla wszystkich &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& :)

dobrej nocki :)

Rurka ja bym zjadła ale się odchudzam:no:
Jutro może mnie nie być albo tylko wieczorkiem bo Mąż mnie zabiera, i dzieci też, na obiadek do restauracji z okazji Walentynek bo w pon. może być ciasno, a ja w pon. upiekę mu Karpatkę on to lubi:-D:tak:

reklama
Rurka w takim razie jestesmy umowione :-)

Asionek spij dobrze i poglaskaj dzidzie od ciotki :tak:

agapa ale Ty rozpieszczasz mezulka :-) To udanych walentynek jutro ;-):-)

mlodamamusia18 gdzie bylas??

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry