Asionek31
Fanka BB :)
witam sie i ja
)
hmm ja ostatnio kupilam w Pl odzwyke i jest koszmarna , w zasadzie to jak woda , nic nie czuc na wlosach , i zadnego efektu nie ma ... albo trafilam na taki egzemplarz , albo ta odzywka jest do du ...
a jedwab jest super , ale nie radze za czesto uzywac , bo on sztucznie obciaza wlosy dajac zludny efekt miekkosci , polysku , a wbrew pozora wysusza i niszczy strasznie wlosy ... poczytaj sklad
on prawie tego jedwabiu nie ma , tylko mase silikonow :/
no mam nadzieje , ze kiedys sie uda
fajnie by bylo 
wiedzialam
) gratulacje i zapraszamy do nas na watek
)
hmmm dziwne , ja bylam u 2 lekarzy jeden w Pl , drugi tutaj i kazdy mowil , ze mozna starac sie od razu o ile psychika pozwala .... po lyzeczkowaniu to i owszem trzeba odczekac troche
Lazurowe uwazaj na siebie !!! nie chce straszyc , ale takie dalekie podroze samochodem czy autokarem , sa niewskazane
moze zaszkodzic fasolce i moze sie odkleic , co sie najprawdopodobiej zdazylo u mnie
tylko mnie nikt nie ostrzegal , a jak sie dowiedzialam o tym to juz za pozno bylo ....
nie wiem czym jedziecie i jak daleko macie , ale ja bym sie wstrzymala przy tak wczesnej ciazy z podrozami dalekimi ...
gumisia ja bardzo lubię kosmetyki do włosów z Biosilk. Mają znakomity jedwab do włosów, ale szampony i odżywki też są fajne
i moja fryzjerka ma super szampon i odżywkę do włosów: pachnie jak lody waniliowe, a włosy są po nich miękkie i błyszczące. Jak się do niej wybiorę to spytam o nazwę.
hmm ja ostatnio kupilam w Pl odzwyke i jest koszmarna , w zasadzie to jak woda , nic nie czuc na wlosach , i zadnego efektu nie ma ... albo trafilam na taki egzemplarz , albo ta odzywka jest do du ...
ja nie znam tej firmy...
wisienka : dziex
asionek : my jednak dosc daleko od montpellier, raczej strony avignon, marsylia. a dokladniej zaraz kolo znanego village maussane les alpilles, zaraz obok sa tez znane beaux de provence. moze maz bedzie znal.
ale najzabawniejsze ze pogody ma nie byc! hahaha nie ma to jak fart
mam nadzieje, ze kiedys sie wybierzemy blizej montpellierfajnie by bylo sie spotkac!!!!
no mam nadzieje , ze kiedys sie uda
JEST FASOLKA !!!!!!
:-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)
Nie moge w to uwierzyc i ciagle gapie sie na tego + Ale snilo mi sie nad ranem, ze test byl pozytywny i ze moj Borys juz po calej rodzinie glosil szczesliwa wiadomosc
Baaaardzo sie ciesze !!!!!:-):-)
Musze ochlonac kobietki, lece do mojego B. Zajrze niedlugo:-):-)
wiedzialam
tak, sama. u mnie to byl 4tc+1 dzien
choc bylam zdziwiona ze po takim niby "zwyklym okresie" lekarz kazal na wszelki wypadek czekac 2 m-ce... slyszalam ze 2-3 cykle to karza czekac po oczyszczaniu... a ja poronilam dzien po dacie @... wiec nie wiem zbytnio
ide za jakies 2-3 tyg do lekarza skontrolowac szyjke czy zamknieta i zobaczyc co i jak ...
hmmm dziwne , ja bylam u 2 lekarzy jeden w Pl , drugi tutaj i kazdy mowil , ze mozna starac sie od razu o ile psychika pozwala .... po lyzeczkowaniu to i owszem trzeba odczekac troche
lil ja sie chyba zalapie jeszcze na koncowke pazdziernika. Tak wynika z moich obliczen. W piatek do Polski jade, wiec
sobie pojde w nastepny poniedzialek na darmowa wizyte u gina, a potem to juz tutaj prywatnie. Znalazlam nawet 8 km
ode mnie polskiego gina :-)
Lazurowe uwazaj na siebie !!! nie chce straszyc , ale takie dalekie podroze samochodem czy autokarem , sa niewskazane
tylko mnie nikt nie ostrzegal , a jak sie dowiedzialam o tym to juz za pozno bylo ....
nie wiem czym jedziecie i jak daleko macie , ale ja bym sie wstrzymala przy tak wczesnej ciazy z podrozami dalekimi ...
:-):-)