• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
witam sie i ja :))

gumisia ja bardzo lubię kosmetyki do włosów z Biosilk. Mają znakomity jedwab do włosów, ale szampony i odżywki też są fajne :)

i moja fryzjerka ma super szampon i odżywkę do włosów: pachnie jak lody waniliowe, a włosy są po nich miękkie i błyszczące. Jak się do niej wybiorę to spytam o nazwę.

hmm ja ostatnio kupilam w Pl odzwyke i jest koszmarna , w zasadzie to jak woda , nic nie czuc na wlosach , i zadnego efektu nie ma ... albo trafilam na taki egzemplarz , albo ta odzywka jest do du ... :) a jedwab jest super , ale nie radze za czesto uzywac , bo on sztucznie obciaza wlosy dajac zludny efekt miekkosci , polysku , a wbrew pozora wysusza i niszczy strasznie wlosy ... poczytaj sklad :) on prawie tego jedwabiu nie ma , tylko mase silikonow :/

ja nie znam tej firmy...

wisienka : dziex :)
asionek : my jednak dosc daleko od montpellier, raczej strony avignon, marsylia. a dokladniej zaraz kolo znanego village maussane les alpilles, zaraz obok sa tez znane beaux de provence. moze maz bedzie znal.
ale najzabawniejsze ze pogody ma nie byc! hahaha nie ma to jak fart ;)
mam nadzieje, ze kiedys sie wybierzemy blizej montpellier :) fajnie by bylo sie spotkac!!!!

no mam nadzieje , ze kiedys sie uda :) fajnie by bylo ;)

JEST FASOLKA !!!!!!
:-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)
Nie moge w to uwierzyc i ciagle gapie sie na tego + Ale snilo mi sie nad ranem, ze test byl pozytywny i ze moj Borys juz po calej rodzinie glosil szczesliwa wiadomosc ;)

Baaaardzo sie ciesze !!!!! ;):-):-)

Musze ochlonac kobietki, lece do mojego B. Zajrze niedlugo :tak::-):-)

wiedzialam ;)) gratulacje i zapraszamy do nas na watek ;))

tak, sama. u mnie to byl 4tc+1 dzien
choc bylam zdziwiona ze po takim niby "zwyklym okresie" lekarz kazal na wszelki wypadek czekac 2 m-ce... slyszalam ze 2-3 cykle to karza czekac po oczyszczaniu... a ja poronilam dzien po dacie @... wiec nie wiem zbytnio
ide za jakies 2-3 tyg do lekarza skontrolowac szyjke czy zamknieta i zobaczyc co i jak ...

hmmm dziwne , ja bylam u 2 lekarzy jeden w Pl , drugi tutaj i kazdy mowil , ze mozna starac sie od razu o ile psychika pozwala .... po lyzeczkowaniu to i owszem trzeba odczekac troche :(

lil ja sie chyba zalapie jeszcze na koncowke pazdziernika. Tak wynika z moich obliczen. W piatek do Polski jade, wiec

sobie pojde w nastepny poniedzialek na darmowa wizyte u gina, a potem to juz tutaj prywatnie. Znalazlam nawet 8 km

ode mnie polskiego gina :-)

Lazurowe uwazaj na siebie !!! nie chce straszyc , ale takie dalekie podroze samochodem czy autokarem , sa niewskazane :( moze zaszkodzic fasolce i moze sie odkleic , co sie najprawdopodobiej zdazylo u mnie :(
tylko mnie nikt nie ostrzegal , a jak sie dowiedzialam o tym to juz za pozno bylo ....
nie wiem czym jedziecie i jak daleko macie , ale ja bym sie wstrzymala przy tak wczesnej ciazy z podrozami dalekimi ...

reklama
asionek : hej :)
no mi tu 2 roznych lekarzy radzilo i mieli taka sama opinie, zeby na wszelki wypadel odczekac 2 m-ce
mi sie to wydaje duzo... ale i tak pod koniec lutego ide na konsultacje do mojego gin. i on zpbaczy co i jak z szyjka, moze uda mi sie zrobic wkoncu badania
hormonow zeby miec pewnosc ... i wtedy bedziemy myslec :)

asionek witaj kochana :* to mamy takie smao doswiadczenie z biosilkiem :) ja dlatego szukam teraz czegos fajnego, i zastanawiam sie czy kupic caly zestaw z tej samej serii czy osobno, i czy szampon tez jakis super czy tanszy a odzywke megasna hmm, nie wiem jeszcze a musze to jutra zdecydowac bo mi sie wsio konczy i takto bede zmuszona kupic drogeryjne a po nich mam mega przesuszona skore glowy i wlosy sa straszne
a gdzie mamita nasza, rureczka bedzie za 2 godzinki,
hmm dobra rurka mamita, pok , agapa wiola to lista terminow testowania a moze raczej spodziewanej @ co ?
ja 25 luty
wiola 3 marzec
i prosze reszta sie spowiadac ale juz :)
a tak poza tym jak myslicie jak ktos zna doskonale swoj organizm jak szybko moze zauwazyc objawy ?? bo ja widze ze cos sie ze mna dzieje ale zrzucam to na spozniona owulke... hm wyobraznia pracuje :)

Witam witam ;)

wróciłam sobie z miasta ;)

no i oczywiście kupiłam sobie getry ;D ;) :-)

:-)

A Wam kochane jak mija południe ?;):-)

Mikusia bardzo mi przykro ;( :-(TULE ;*

Ostatnia edycja:
LAZUROWE GRATULACJE !!!!! Wiedzialam ze bedzie fasolka :-)

MIKUSIA przykro mi trzymaj sie wiem jakie to przykre

CELINA ja bym dla swietego spokoju zrobila bete.

Ja ide dzis na bete i w srode,musze sprawdzic czy prawidlowo przyrasta bo po ostatniej cp wole uwazac

Ostatnia edycja:
Jest tu ktoś ?? :0
MAmita , Edyta , Jos , Asionek i reszta bandy gdzie jesteście ??

Kochane uciekam na gołąbka ;) i na Tv ;)
bede tu zerkać ;** :-);-):tak:

Ostatnia edycja:
lil!!!!
zaczelam nadrabiac i od razu od takiej wiadomosci! gratulacje kochana!
ktory to byl cykl staran?

gosiane
- gratulacje rowniez! :)

no to pieknie sie luty juz rozsypuje! :D

brawo dla maran!!!! :) niezly kawal bobasa z tej Majki :)

matko bosko! lazurowe - tez wielkie gratki!!!!

no no, coraz mniej nas sie robi :)

mikusia - bardzo, bardzo mi przykro. tule mocno. brak mi slow.

celina - a ktory to dc i jak dlugie masz cykle? jak nie mozesz juz wytrzymac zrob betke. temp podwyzszona 11 dni oznacza, ze 11 dni temu mialas owu, wiec # moze przyjsc za 3-4 dni.

wrocilam z francuskiego, czacha mi paruje od robienia cwiczen a teraz jeszcze od tylu wiadomosci na forum - i dobrych i zlych.

mama - no jeszcze kilka nas staraczek jest ale coraz mniej... - ale o to przeciez chodzi, zeby w koncu zadnej z nas tu nie bylo w roli staraczki!

mlodamamusia : hej
ja jestem
dalam obiadek sybkowi, polozylam go
teraz ja jem a pozniej kawa i godzina-poltorej odpoczynku, czasu tylko sie MNIE ;)

Poczku dziękuję za gratki! U mnie to był 6 albo 7 cykl - w każdym razie od września startowałam - w październiku też mi wyszedł pozytywny test, a potem przyszła normalnie @, więc jestem na razie ostrożna w tej radości. Jesteś super pozytywną osobą!!

Jos ja zaraz też kładę Maciusia spać, mam nadzieję, że zaśnie, bo mam zamiar siedzieć na oknie i chłonąć słońce. Spacerować niestety nie możemy.

reklama
jestem..Dominik odebrany-teraz ogląda bajkę..
u nas piekne slonko choć mrozno i troche wieje..
po Zuze pewnie pojdziemy spacerkiem.

któraś chce kawki??

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry