• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
made poza tym ciąża mi się na mózg rzuciła - dzisiaj napisałam przepraszam przez "SZ" !!!!!! A właśnie widzę, że ohydny przez "CH" !!!!!!!!!!!! :szok: Już poprawiam :baffled:

mlodamamusia jak tam u Ciebie - oki wsio ????? :) :) :)

Ostatnia edycja:
Haha Kocurku jesteś!!!!!!!!!!!!!! No to dziś święto - bo MADE też wróciła :)))))))) A mi Maciuś pisać z Wami nie daje, bo chory jest i ciągle chce, żeby go ukochać. Nie znosi konkurencji w postaci BB :)))))) Ale jak tu Was opuścić w tak radosnym dniu???????

Kocurek - no ja do południa jestem poza zasięgiem wszelkim....
U mnie jeszcze nikt nie wie o ciąży, oprócz mojego Pana i kilku osób w pracy. Wolę jeszcze poczekać z tą informacją....

Kocurek - :-D:-D ja tam cicho siedzę.... z poprawianiem :-p

Liluś - hahahaaa no czasami nie ma wyboru, trzeba brać pełnymi garściami, i kochać też :-D

Ostatnia edycja:
Made ja tak właśnie dowiadywałam się o tym duphastonie zanim wzięłam - tylko nie wiem do kiedy to trzeba brać. A serduszko to kiedy słychać??? Ja w pierwszej ciąży byłam chyba w 7 tygodniu i było słychać. Ale może coś mi się pokręciło - pamiętam, że wizytę miałam 16 czerwca a ostatnia @ 28 kwietnia.

Mamuśka ukocham!!!!!!!!

Czesc kobietki ;) Jak tam u Was wieczorek mija? Wszystkie z mezulkami pewnie sie przytulaja, cio? :)

Doczytalam, ze Mamitka to na pewno, wiec &&&&.

Ja chcialam dzis tylko ogarnac podlogi, a B. mowi, zebym nic nie robila i ze on porobi jutro wszystko :-D:-D:-D

A teraz glowa mnie zaczyna bolec... :-(

Kocurek tak u mnie wszystko oki ;) Mały szaleje jak morze ;) :-):-)
Lazurowee wróciłaś ;) no widzisz jakiego mosz porządnego chłopa ;)
LIL no ja mam nadzieje ze ukochasz :):-)

Ostatnia edycja:
liluś - siódmy-ósmy już słychać serduszko. a odnośnie Duphastonu, to można brać długo, ja w ciąży z synkiem brałam do 16tygodnia 2xdziennie, tak więc, nic się nie martw i uściskaj chorowitka :))

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry