• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Made ja to wóle zadnych mdłości nie miałam :). Kolerzanki to podobnie jak Ty ;) Pamiętam raz wymiotywałam rano jak byłam z psiakiem na spcerze ;) ale to tylko raz :) :-):-p

Made uściskam! :)))))))))

A teraz choć serce mi pęka to Was opuszczę na dziś, w końcu dziś Walentynki to czas trochę z chłopami posiedzieć :))))))))
s030.gif

Takie piękne ciacho - ciemny biszkopcik i bita śmietana w kształcie serca z truskawkową galaretką na wierzchu mam i chciałam Wam pokazać, ale nie mogę wgrać bo za duże foto :-( no cóż uwierzcie na słowo - jest takie piękne, że dzisiaj nie zostanie zjedzone :-D Upiecze mu się :-)

made tak tak miłego !!! Mój pan w Wawie siedzi - dziś pierwszy dzień w nowej NOWEJ pracy więc ja mu to ciacho tylko mailem mogę dostarczyć ;-)

Nie no naprawdę coś mam nie tak z głową - papa lili a nie made :eek:

Ostatnia edycja:
A mnie zaczęła boleć głowa i chyba się pożegnam....
Jutro przyjdę jak tylko mnie opuszczą mdłości i wszystkie inne dodatki.
Miejcie się cudnie, tym co się Walentynkują - czerwonych serduszek,
tym co nie - niebieskich :-D

LIL no to miłych walentynek kochana ;)
Kocurek ja Ci wierze na słowo ;) napewno apetycznie musi wyglądać ;)

walentynkowakartka4.jpg

Kto zostanie moją Walentynką ?;):)

Made odpoczywaj kochana ;)

;-)

MłodaM ja się zgłaszam na ochotnika ;P

Pok tak na wszelki wypadek, żeby sprawdzić czy wszystko si;)

Kocurku powiadomiłaś już pracodawcę? Jak zareagował? Bo ja się boje jak mój zareaguje, jeżeli w niedalekiej przyszłości uda mi się zajść w ciąże. Na moje miejsce nie ma nikogo na zastępstwo, i ciekawa jestem jak to rozwiążą...

jestem:-p
podzialane ,polezakowane niech ~~~~o ~~~~o~~~~o lecą do celu-jutro gin i sie okaże czy bedzie ten cel wogóle..

reklama
RURKA- dzieki :)))))))ja za Wasze dzialania też zaciskam &&&&

niech nam sie w koncu uda!!!!!!!!!!!!!!!!

wcinam salatke brokulową..

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry