• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Wisienka oby szybko było Ci lepiej! Trzymam kciuki!!!!!!!!!!

Rurka jeszcze chyba chwilę poczekam z tym suwaczkiem. Mam nadzieję, że wszystkie staraczki wstawią razem swoje suwaczki!!!!!!!!!!!

reklama
liluś - z tym Duphastonem, to bardzo dobrze zrobiłaś, on na pewno nie zaszkodzi ;)) a przy plamieniach - jak najbardziej. Ja mam od lekarza receptę bez daty właśnie wystawioną na Duphaston, w razie wystąpienia ewentualnych plamień.
A wizytę pierwszą miałam właśnie w szóstym tygodniu, i widziałam pęcherzyk z maleńką kropeczką, ale wystarczyło by wylać z siebie potok łez :-D Teraz idę 25. lutego i mam nadzieję usłyszeć już serduszko )))))

mamita - leżakuj nawet do rana :-p chociaż tęsknić będziemy ))))))))))))))))))) i kciuki Kochana !!!!

rurka? ja na monitoring? ale po co?

młoda - dopiero na tym duzym zdjeciu widac co i jak :) sliczna psinka! fotek po fryzjerze niestety obejrzeć nie mogę, bo trzeba się zalogować do nk a ja swoje konto już dawno tam usunęłam.

mama - dzizys- a nie macie stresa, ze dzieciaki przyjdą?

a mieszkanie nie wiem czy sie nam spodoba, troche lokalizacja dupna. Kwestia najwazniejsza to, czy z chodnika przed domem do mieszkania mozna sie dostac bez ŻADNYCH schodów, ze względu na M. A tymczasem znalazlam przepikny dom do wynajecia po francuskiej stronie - piekny, odnowiony, zanormalne pieniadze ale kurka we Francji - niestety pozwolenie na pobyt w CH bym stracila, gdybysmy sie przeprowadzili do FR i tym samym wszelką nadzieję na znalezienie pracy kiedykolwiek. Ale jest tak przepiękny, ze slow brak: Prevessin Moens - a set on Flickr

buzi

Ruurka wstawisz razem z innymi naszymi dziewczynami suwaczki ciążowe ;)

POk przepiekny przepiękny ;) ;-):-)
kliknęłam ;)

Ostatnia edycja:
Kocurek sobie zdychał przez parę dni i zdycha nadal ..... :eek:

made jak mogłaś !!!!!! ??????
No ale w sumie to rozumiem trochę :-D

lil wiedziałam !!!!! :-):-):-)

gosiane i lazurowe ! ! ! ! ! ! ! :-):-):-):-)

mikusia :-(

reklama
mlodamamusia Wie :tak: zamówiłam pizzę i zaczęliśmy grać w scrabble i w trakcie mu powiedziałam .... najpierw zwiesił głowę i nie mógł przeżyć (ale śmiał się jednocześnie trochę) a potem chciał dzwonić na 112 !!! :-D Ale przełknął ... :)

made nie no takie jak TY masz to chyba nie aaaaale wystarczy mi, że mam ohydny smak w ustach non stop i jest mi lekko niedobrze i taka słaba jestem jakbym najgorszą grypę przechodziła :-D

Ostatnia edycja:
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry