• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
A gdzie jest poduszka ? :-D:-D:-D

pok - no to jesteś troszkę podmyta :-D a co do mieszkanka, to trzymam kciuki, żeby Wam się spodobało )))

Ostatnia edycja:
lil - Kochana, ja już wszystko wiem !!!!! Gratulowałam Ci kilka stron wcześniej i buzi dawałam, ale jeszcze raz wycałuję. Bardzo się cieszę :-D:-D Pisz, który to tydzień, jak się czujesz, kiedy się dowiedziałaś.... wszystko, wszystko ))))))))))))))))))))))

A mnie dosięgły objawy ciążowe i zaniemogłam (((( ale teraz będę zaglądać, popołudniami już jest trochę lepiej ;))

P121110_07.59.jpg prosze zdjęcie w całej okazałości ;):)

Made jak są objawy to jest dobrze - nawet bardzo dobrze:))) Trzymaj się kochana! Ja zrobiłam test wczoraj, bo zdziwiło mnie, że od 18 dc. miałam tydzień plamienia, a potem zniknęły. Dziś dopiero 27 dc. więc, wszystko jeszcze się wydarzyć może, w ogóle jeszcze nie czuję się ciążowo, to dopiero byłby 4 tydzień - a @ może przyjść w każdej chwili. Tak miałam ostatnim razem. Więc zobaczymy co z tego wyjdzie :)) Ale cieszę się, że już jesteś - nie widziałam, co pisałaś parę stron wcześniej, bo już nie jestem w stanie nadrabiać :)))

Mlodamamuśka a co to za przystojniak!

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry