• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
liluś, a byłaś już u lekarza czy dopiero idziesz? I przestań z tą @ !!!! Zobaczysz ją dopiero w przyszłym roku :)) Ja wierzę, że będzie dobrze i Ty też masz mieć pozytywne nastawienie !!!
Niby objawy, to dobry znak, ale ja zupełnie nie mam apetytu, a to już nie jest dobre, bo nawet picie w siebie wmuszam.....

moje drogie ja wywoskowana,Tom pod prysznicem..
dzieci dostaną zaraz gumy i wlącze im bajkę-mam nadzieje ,ze dadzą nam 20 minut,potem bede leżakować,więc wlece pozniej:)))

wszystkim które dzialają PRZYJEMNOŚCI

Mlodmamamuśka czyli mnie liznęła???
g060.gif

Made ojej - to w ogóle nic nie jesz????? Kurcze to niedobrze - nawet suchy chleb nie wchodzi???? Byłaś już u lekarza? Ja na razie do lekarza się nie wybieram, bo i tak nic nie zobaczy. Tak bym chciała koło 6 tygodnia iść - nie wiem czy już wtedy coś widać.
Trochę może nieodpowiedzialnie, ale ze strachu zaczęłam łykać duphaston na własną rękę, bo miałam te plamienia.

Mamuś życzę Tobie super przyjemnych i owocnych starań!!!!! &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Agap ja jestem z Torunia - to niby nie tak daleko, ale ze 3 godzinki do Warszawy się jedzie...

Hej dziewczyny. Znów dopadlo mnie fatalne samopoczucie. Wczoraj okropny ból kręgosłupa i krzyża. Pol masował mnie pół wieczoru.Adziś szyi i głowy.Poszliśmy na basen myślałam , ze pływanie pomoże a tu dooopa. Do tego mi niedobrze i po prostu nie mam siły na nic.Jejku jak bym chciała mniec to wspaniałe samopoczucie o którym pisza w poradnikach. Pozdrówka dla was i wpadnę jak tylko lepiej się poczuję bo jak patrze w kompa to mi łeb rozwala.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ dla chętnych

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry